Pajtás Apartmanház - Döbrönte

Szállás a Bakony szívében! Jól felszerelt apartmanunk a döbröntei vártól 300m-re, a falu főutcáján található csendes, nyugodt környezetben. Ideális az igazán pihenni vágyó családok, baráti társaságok részére, de a túrázni vágyókat is szívesen látjuk.

Szállás  >   Apartman
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Döbrönte
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Pajtás Apartmanház - Döbrönte SZÉP Kártya
2 önálló, egymástól független házrész /háló, konyha, közös helység, fürdőszoba/ összesen 14 fő részére nyújt kényelmes elhelyezést. A hálószobákban az ágyak összehúzhatóak, széttolhatóak, fogast, komódot, televíziót tartalmaznak.

A jól felszerelt konyhákban kényelmesen főzhetnek, étkezhetnek vendégeink. A fürdőszobákban tusoló, mosdó, WC található.

Az udvarban ingyenes, zárt parkolási lehetőség van. Vendégházunk végében található, felújított Pajtában akár 20 fős társaság számára is lehetőség nyílik a kikapcsolódásra. Az udvaron grillezési, bográcsozási lehetőség van.

A félig zárt, félig nyitott rendkívül hangulatos házrészben pingpong asztal, darts, sörpadok találhatók. Akár esős, borongós az idő, akár tűző napsütés, az apartmanházunk nevét is adó Pajta rendkívül kellemes környezetet nyújt a házon kívüli pihenéshez, családi rendezvények (ballagás, születésnapok stb.) lebonyolításához.

Az udvar végéből kis ösvényen keresztül közvetlenül megközelíthetők a döbröntei Szarvaskő vár romjai.
Cím:
8597 Döbrönte, Fő u. 57.
Tel.: (30) 366 0010
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 13' 38.4" N, 17° 32' 56.3" E


Megközelítés:
Autóval: Budapestről Veszprém, Herend irányában kell haladni.

Vonattal: általában Győr, Szombathely vagy Csorna átszállással Pápáig (Döbröntétől 15km) lehet utazni, onnan pedig busszal Döbröntére.

Kiemelt elfogadó helyek: