Németh Vendégház - Dombori

Pihenjen néhány kellemes napot a Fadd-Dombori Üdülőtelepen, a Németh Vendégházban. Két külön-bejáratú, 6 fő elhelyezésére alkalmas apartmannal várjuk vendégeinket. Gondozott ingyenes strand, kiváló horgászati lehetőség várja az ide érkezőket.

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Tolna  >  Dombori
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Németh Vendégház - Dombori SZÉP Kártya
Felhívjuk figyelmüket Dombori központi részén, csendes helyen elhelyezkedő nyaralónkra, amely két különálló - 6- 6 fő elhelyezésére alkalmas apartmannal áll vendégeink rendelkezésére.

A nyaraló Dombori központjában áll, alig 100 méterre a legtöbb bolttól és vendéglátóhelytől, 50 méterre a vízparttól. Az épület két egymástól különálló szintből áll.

A felső légkondicionált szinten 1 nagy és 2 kisebb szobával, az alsó szinten egy nagyobb és egy kisebb szobával. Mindkét szinten fürdőszoba (mosdó, zuhanyzó, wc) és jól felszerelt konya is található. Ezen kívül televízió (kábeltévé), hűtőszekrény is van mindkét szinten. Két család is kényelmesen elfér. A felső szintre egy kinti lépcső vezet, ezért nem zavarják egymás pihenését.

A nyaralóhoz tartozó zárt udvarban 2-3 személyautó is kényelmesen elfér. Ezek mellett az udvarban található hintaágy, pingpongasztal, grillsütő és bográcshely is.

Nagycsaládosoknak vagy baráti családoknak ajánljuk.
Cím:
7133 Dombori, Szarkaláb u. 4.
Tel.: (20) 512 4645
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
05.01 - 11.30.
GPS:
46° 26' 27.1" N, 18° 51' 51.2" E


Megközelítés:
Az üdülőövezet az M6 autópályáról tolnai leágazó felől közelíthető meg, vagy az 6-s számú főútvonalról Paks-Dunaszentgyörgy-Fadd útvonalon keresztül, illetve a 6-s főút Tolnai leágazóján keresztül.

Kiemelt elfogadó helyek: