Natura Vendégházak - Demjén

Gyere el hozzánk Demjénbe, és nyaralj a Natura Vendégházakban, érezd magad otthon! Pihenj, strandolj, fedezd fel a környéket! Demjén, és mi, már várunk! A Natura Vendégházakban minden a vendégeink kényelméről szól, ezért úgy alakítottuk ki a tereket, hogy minden generáció számára otthonos legyen.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Demjén
Jellemzők: Falusi turizmus
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Natura Vendégházak - Demjén SZÉP Kártya
Vendégházaink Demjén Thermálfürdő bejáratánál kiépülő lakó- és üdülőövezetben találhatók, a balangfürdőtől 350 méterre, amely akár gyalog is könnyen megközelíthető Pároknak, baráti társaságoknak vagy akár kisgyerekes családoknak is remek kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak apartmanjaink, hiszen a fürdő közelsége miatt pár perc alatt átsétálhatnak a termál-, és barlangfürdőhöz, ahol kicsik és nagyok is megtalálják a számukra megfelelő kikapcsolódást és biztos, hogy feltöltődve és nagyszerű élményekkel gazdagodva fognak hazatérni.

A NATURA VENDÉGHÁZAK kettő új építésű, teljesen külön álló vendégházból áll. Mindkét vendégház 2-2 apartmant tartalmaz.Összesen 15 fő elhelyezését tudjuk biztosítani.

NATURA I. Vendégház:
Az első apartman két szobás, mindkettőben franciaágy található. Részei: amerikai konyhás nappali-teljesen felszerelt konyha-étkező , zuhanykabinos fürdőszoba, mellékhelyiség. Ez az apartman 4 fő elhelyezését biztosítja. Az egyik szoba pótágyazható. Hátsó apartmanban egy franciaágyas szoba, amerikai konyhás nappali-teljesen felszerelt konyha, zuhanykabinos fürdőszoba, mellékhelység található. Ez az apartman 2 fő befogadására alkalmas. NATURA II. Vendégház:
Az első apartman két szobás, mindkettőben franciaágy található. Részei: teljesen felszerelt konyha-étkező, zuhanykabinos fürdőszoba mellékhelyiséggel. Ez az apartman 4 fő elhelyezését biztosítja. Hátsó apartmanban egy franciaágyas szoba kihúzható heverővel, teljesen felszerelt konyha, zuhanykabinos fürdőszoba, mellékhelységgel található. A kihúzható heverőn 1-2 fő pótágyas elhelyezését tudjuk biztosítani. Ez az apartman 2-4 fő befogadására alkalmas.

Az apartmanok tágasak, világosak, kényelmes ágyak állnak a vendégek rendelkezésére. Nagy zöldfelület, belső parkolási lehetőség, fedett filagória Ha a barlangfürdő élményét szeretné kiegészíteni, meglátogathatja az egerszalóki sódombokat, borospincéket az új Demjén-Egerszalókot összekötő kerékpárúton (2km), amelyhez kerékpárokat biztosítunk ingyen.
Cím:
3395 Demjén, Hársfa utca 5-9.
Tel.: (70) 212 7022
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 50' 21.1" N, 20° 19' 58.2" E


Megközelítés:
Busszal érkezve Egerből a demjéni barlangfürdőnél kell leszállni, és visszafelé a bicikliúton 50 m séta után balra bekanyarodni az üdülőövezetbe, innen 100m.

Kiemelt elfogadó helyek: