Natúra Panzió*** és Apartmanház - Orfű

Panziónk Pécstől 20 km-re, a festői szépségű mecseki völgyben, Orfűn található. Az orfűi tavakat körülölelő dombok ideális terepet biztosítanak a nyaraláshoz, mind az aktív, mind a passzív pihenéshez. A családias hangulatú környezet, ideális állatbarátok és kisgyermekes családok számára egyaránt!

Szállás  >   Panzió
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Orfű
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Natúra Panzió*** és Apartmanház - Orfű SZÉP Kártya
Kényelmes szobák és apartmanok, hangulatos panzió Orfűn!

Erdőkkel, dombokkal körülölelt tavak, a közelben egy nagy múlttal rendelkező város, felújított kényelmes szobák és apartmanok, környezettudatos, gyermek- és állatbarát panzió: ezt ajánljuk Önnek, hogy a nálunk töltött idő emlékezetes legyen!

A Natúra Panzió és Apartmanház Orfűn, Pécstől 20 km-re a festői szépségű mecseki völgyben található. Az orfűi tavakat körülölelő dombok ideális terepet biztosítanak a nyaraláshoz, mind az aktív, mind a passzív pihenéshez.

A pihenni vágyókat kényelmes szobákkal és számos programmal várjuk orfűi panziónkban. A helyi védettséget élvező épületegyüttesben található panzió összesen 46 személy számára tud szállást biztosítani a pótágyakkal együtt.

Bisztrónkban éttermi szolgáltatást alakítottunk ki, helyi termékekre alapozva egyedi gasztronómiai kínálattal várjuk vendégeinket.

Orfűi panziónk családias hangulatú, ideális állatbarátok és kisgyermekes családok számára. Vendégeink nyuszikkal, kutyákkal, kecskékkel, juhokkal és lovakkal ismerkedhetnek, de a házi kedvencét sem kell otthon hagynia!

Szeretettel várjuk kedves látogatóinkat!

Bízunk abban, hogy a Natúra Panzió és Apartmanház vendégeként kellemes élményekkel és emlékekkel gazdagodnak orfűi tartózkodásuk során!
Cím:
7677 Orfű, Petőfi Sándor utca 3.
Tel.: (30) 349 6079
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01.-12.31.
GPS:
46° 9' 53.5" N, 18° 7' 38.5" E


Megközelítés:
Pécsről "sétakocsikázás" a Mecsek festői szerpentinjein át, 25-30 perc.
Pécsről busszal, közvetlenül a panziónk bejáratáig, 45 perc.

Kiemelt elfogadó helyek: