Napvirág Ház - Zsira

A Napvirág- Ház a tökéletes helyszínt tudja biztosítani mindazok számára akik csendre,friss levegőre és feltöltődésre vágynak.Páratlan élményt nyújtanak a Zsirát átszelő kerékpárutak vagy éppen a közelben található golf pálya, és a számos élmény- és gyógyfürdő ami karnyújtásnyira fellelhető.

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Zsira
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Falusi turizmus, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Napvirág Ház - Zsira SZÉP Kártya
A Napvirág- Ház az aktív vidéki kikapcsolódás, meghitt baráti, családi rendezvények ideális helyszíne. A vendégház és környezetének jellemzője a harmónia. Bababarát hely révén a ház jól felszerelt minden olyan eszközzel ami egy kisgyermekes család számára is a megfelelő kényelmet nyújtja. A nagyobb gyermekek számára a házban lévő játszósarok és a zárt udvarban lévő homokozó, hinták, csúszda és mászóka nyújt felejthetetlen élményeket. Baráti társaság esetén, ünneplés, csapatépítés szempontjából is tökéletes a Napvirág- Ház helyszíne, hisz a kinti udvar, grillező, kemence és a házban található tárgyalóterem páratlan lehetőséget biztosít egy felhőtlen mulatsághoz, vagy egy sikeres csapat összekovácsoláshoz. Házunk 7 vendégegységgel rendelkezik, ami összesen 29 fő elszállásolására alkalmas. A vendégek kényelmét szolgálja továbbá egy kompletten felszerelt konyha is, ahol kedvükre főzhetnek kedves vendégeink.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Napvirág- Ház a tökéletes üdülési helyszín 0-99 éves koring mindenki számára, hisz számtalan lehetőség és kaland várja az ide érkező turistákat.
Cím:
9476 Zsira, Salamonfai utca 30.
Tel.: (20) 919 1950
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 27' 0.4" N, 16° 41' 9.9" E


Megközelítés:
Zsira és a Napvirág Ház legegyszerűbb megközelíthetőségi formája a gépjármű. A környező településekből busszal is elérhető, igaz, nem olyan sűrű a járatok száma.

Kiemelt elfogadó helyek: