Napkirályfi Udvarház - Tápiószőlős

Az udvarházban kialakított 4 vendégszoba a hozzájuk tartozó fürdőszobák, lehetőséget nyújtanak arra is, hogy a régmúlt idők tájjellegű építészete iránt érdeklődő családok és csoportokkal érkező látogatók valódi felüdülést nyerjenek.

Szállás  >   Egyéb szállás
Budapest és környéke   >  Pest  >  Tápiószőlős
Jellemzők: Családbarát
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Napkirályfi Udvarház - Tápiószőlős SZÉP Kártya
A Napkirályfi Udvarház tulajdonosaként és három fiúgyermek szüleiként, gondoltunk a kisgyermekes családokra játszószobával és ezen kívül gyermekbarát programokkal. Tulajdonosokként mindent megteszünk azért, hogy az ide látogatók igazi vendégként jól és otthonosan érezzék magukat, ezért az udvarház főépületében egy tágas, patinás hangulatú nappali-étkező-konyha a vendégek kényelmét szolgálja. Itt az asztalra kerül a háziasszony által készített kiadós parasztreggeli.

A család tulajdonában lévő mesébe illő gyümölcsös pedig különleges programokat kínál vendégeinek, a gyümölcsszedés, lekvár főzésen keresztül a virágpompába öltözött gyümölcsösben történő fotózásig. Reméljük sikerült felkelteni érdeklődésüket!

Látogassanak el Tápiószőlősre a Napkirályfi Udvarházba, ahol részese lehet a falusi természet és a Visnyei család vendégszeretetének!
Napkirályfi Udvarház szolgáltatásai:
játszószoba
gyermekbarát programok
parasztreggeli

Napkirályfi Udvarház - Tápiószőlős SZÉP Kártya Napkirályfi Udvarház - Tápiószőlős SZÉP Kártya Napkirályfi Udvarház - Tápiószőlős SZÉP Kártya Napkirályfi Udvarház - Tápiószőlős SZÉP Kártya Napkirályfi Udvarház - Tápiószőlős SZÉP Kártya Napkirályfi Udvarház - Tápiószőlős SZÉP Kártya Napkirályfi Udvarház - Tápiószőlős SZÉP Kártya

Cím:
2769 Tápiószőlős, Kossuth Lajos utca 2.
Tel.: (30) 849 6655
Nyitvatartás:
01.01. - 12.31.
GPS:
47° 17' 47.5" N, 19° 50' 1.4" E
Megközelítés: