Margaréta Panzió - Sárospatak

A Margaréta Panzió Sárospatak kertvárosi részében, nyugodt, kellemes környezetben várja a vendégeket. A városközponttól 15 perc gyalogosan. Mindegyik szobához zuhanyzó, wc tartozik. Kerti bútor és szalonna sütőhely szolgálja a vendégek kényelmét. Wellness szolgáltatásaink által felfrissülhetnek!

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Sárospatak
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Margaréta Panzió - Sárospatak SZÉP Kártya
Sárospatak a festői szépségű tokaji és Zempléni hegyvidék lábánál, a Bodrog folyó partján terül el. A város nevezetességei tartalmas időtöltést ígérnek az idelátogató vendégeknek. A természetkedvelőket kiváló túrázási lehetőségek várják gazdag látnivalókkal. Szeretnéd ásványkincsekkel gyarapítani gyűjteményedet? A változatos és ásványokban gazdag Zemplénben a gazdag lelőhelyek mellett minden nap valami új természeti vagy kulturális látnivalóban lehet részed! (opál, jáspis)

A MARGARÉTA PANZIÓ a történelmi város, Sárospatak kertvárosi részében , nyugodt, kellemes környezetben várja a vendégeket. A városközponttól 15 perc gyalogosan. Érezze otthon magát egy barátságos panzióban, gyönyörű virágos környezetben, ahol csodálatos időt tölthet a lehető legkedvezőbb árért! 5 szobában 12 főt tudunk elhelyezni. A kétágyas vendégszobáink kényelmesek és hangulatosak, ahol a napi kirándulások után kipihenheti fáradalmait. Felszerelt főzőfülke önellátásra ad lehetőséget.

Kerti bútor, medence,grill és szalonna sütőhely szolgálja a vendégek kényelmét.

Mindegyik szobához zuhanyzó és wc tartozik.

Wellness ajánlatunk:
Sárospatak 38°C-os termálfürdője kitűnően alkalmas reumatikus és nőgyógyászati problémákra.

A Panzióban felfrissülhet az egyik hosszú nap után az intelligens masszázsfotelünkben, mely az egész test számára komplex masszázst biztosít, a nyaktól a combokon át a sarkunkig, zéró gravitációs pozícióban. Továbbá lehetővé tesszük, hogy az infraszaunában méregtelenítse szervezetét, az infrasugarak segítségével megszabadulhatunk a szervezetünkben felhalmozódott salakanyagoktól. Az aktív túrázók számára pedig lehetővé tesszük a kerékpárjaink használatát.
Cím:
3950 Sárospatak, Sztárai M. út 16.
Tel.: (30) 255 9261
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 18' 22.8" N, 21° 33' 31" E


Megközelítés:
Autóval:
Budapest M3 autópálya - Miskolc 37-es - Szerencs - Sárospatak
Debrecen 4-es - Nyíregyháza 38-as - Tokaj 37-es - Sárospatak

vonattal:
Budaoest - keleti pu. - Sárospatak
Debrecen- Szerencs-Sárospatak

Kiemelt elfogadó helyek: