Lovas Udvarház - Szedres

A Lovas Udvarház Panzió a meseszép Gemenci-erdő és a vörös boráról is híres Szekszárd közelében található, de könnyen elérhető innen az Európa Kulturális Fővárosa ranggal büszkélkedő Pécs és a Mecsek is. Nálunk garantáltan jól fogja érezni magát! Szeretettel várjuk!

Szállás  >   Panzió
Dél-Dunántúl   >  Tolna  >  Szedres
Jellemzők: Akadálymentesített, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Kastély / kúria, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Lovas Udvarház - Szedres SZÉP Kártya
A klasszikus kor hangulatát megidéző kastélyaink kényelmes szobáiba várjuk azokat a vendégeinket, akik szeretik a nyugalmat és a csendet, de azokat is, akik számára az aktív kikapcsolódás a fontos.

Két hektáros parkunkban élvezheti a madárcsicsergést, a szép fákat, virágokat, de aki kedvet érez hozzá, az sétakocsikázhat vagy akár lovagolhat is barátságos lovainkon.

Szálláshelyeinket finom, házias reggelivel kínáljuk, de természetesen lehet félpanziót vagy teljes ellátást is igénybe venni.

Fürdőszobás szobáink TV-vel, hűtővel felszereltek, és ingyenes WIFI elérést is biztosítunk.

A hangulatos klubszoba és a pinceborozó is vendégeink rendelkezésre áll. A Lovas Udvarház területén 4 rendezvényterem biztosít kiváló helyszínt a baráti és családi összejöveteleknek, céges konferenciáinak,
de érdemes nálunk megszervezni esküvőjét is.
Zárt parkolás biztosított.
Cím:
7056 Szedres, Apáti-puszta
Tel.: (30) 257 4612
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 28' 39.5" N, 18° 41' 33.8" E


Megközelítés:
Az M6-os (E73) autópályán érkezőknek a 130-as km-nél lévő székesfehérvári kijáratnál kell letérniük. Innen már csak néhány száz méter a Lovas Udvarház (Szedres irányában).

Kiemelt elfogadó helyek: