Levendula Vendégház - Alsópetény

Alsópetény: nem szabad csak úgy átutazni ezen a kis falun. Meg kell állni, meg kell ismerni, ugyanis meghálálja. A templomdombról festői látványt nyújt, harsogóan tiszta levegője átjárja az ide látogatót, a környék bővelkedik természeti látnivalókban. Tökéletes hely a pihenni, kikapcsolódni vágyók számára.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Nógrád  >  Alsópetény
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Levendula Vendégház - Alsópetény SZÉP Kártya
Maga a Levendula Vendégház a nevét a kerítés mellett végigfutó, dús bokrú és átható illatú levendulasorról kapta.

A vendégház két elszeparálható részből áll, mindegyikben kettő kétágyas szoba található zuhanyzós fürdőszobával, valamint teljesen felszerelt konyhával. A zárt udvar biztonságos és kényelmes parkolást tesz lehetővé.

A környék bővelkedik látnivalókban és számos kirándulási lehetőséget is kínál. Sok kiépített turistaút várja a kirándulni vágyókat – áthalad itt az Országos Kéktúra útvonala is –, déli határában a horgászparadicsom Cser-tó tükrözi a környező dombokat.

Az aktív időtöltést kereső vendégeink számára gyereküléssel ellátott, bérelhető biciklik, nordic walking botok állnak rendelkezésre.

Levendula Vendégház - Alsópetény SZÉP Kártya

Cím:
2617 Alsópetény, Béke u. 2.
Tel.: (20) 465 2620
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 53' 20.4" N, 19° 11' 48.7" E
Megközelítés:
Alsópetény leggyorsabban a 2A úton Rád felé (Vác előtt) letérve, a Rád, Penc, Keszeg, Alsópetény útvonalon közelíthető meg. Keszegen a Nőtincs, Galgaguta kereszteződésnél Galgaguta felé kell venni az irányt, majd a templom mögött balra kell tartani.