Lake and Spa apartman - Velence

Oldalról tóra néző teraszos, felszerelt konyhákkal rendelkező apartmanjaink összeköttetésben állnak a Velence Resort & Spa hotel wellness részével. Szállásainkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének, igényes, modern környezetben kikapcsolódni. Babaágyat és etetőszéket díjmentesen biztosítunk.

Szállás  >   Apartman
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Velence
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Lake and Spa apartman - Velence SZÉP Kártya
Miért a Lake and Spa Apartman? Ha wellness élményre vágyik, akkor használhatja az apartmannal közvetlen összeköttetésben lévő fürdőt. A bekészített fürdőköntösben kényelmesen átsétálhat akár a kerten, akár a fűtött folyosón keresztül a Spa-ba.

Ha inkább nyugalomra vágyik, akkor sétáljon ki az épülettől 50 méter távolságra lévő tópartra, ahol játszóteret, homokozót és óriás sakk táblát is találnak a vendégeink. Az apartmanok konyhája felszerelt, így a félpanziós ellátás nem növeli a költségeit, de amennyiben, mégis szeretne, lehetősége van befizetni rá. Kedvező ár-érték arányú szállások. A szállásdíj tartalmazza a fürdőbelépőt korlátlan napi használattal *. A parkolás 1 autó számára ingyenes. Az apartmanok teraszán kényelmes fotelokban ülve, a tóban gyönyörködve reggelizhet.

A fürdő belépők számával kapcsolatban kérje munkatársunk segítségét.

Szabad időpontjainkkal és a pontos árakkal, esetleges akciókkal kapcsolatban hívjon telefonon vagy kérje árajánlatunkat!
Cím:
2481 Velence, Béke utca 56.
Tel.: (20) 354 2357
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 13' 39.9" N, 18° 39' 45.8" E


Megközelítés:
Szállásunk Budapesttől kb 30 perc vonattal (a déli Pályaudvartól), a vasútállomás 300m az apartmantól.

Kiemelt elfogadó helyek: