KultúrÉlet Vendégháza - Kétegyháza

Falusi múltidéző feltöltődés. Mutasd meg gyermekednek mivel főzött a dédi, mivel írtál az iskolában és mivel fociztatok a játszótársaiddal. Térj vissza a múlthoz, a gyermekkori emlékekhez, ahol a biztonság és a nyugalom alapvető, magától értetődően adott volt.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Alföld   >  Békés  >  Kétegyháza
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
KultúrÉlet Vendégháza - Kétegyháza SZÉP Kártya
És most, a jelenben ilyen kirándulóhelyként invitálunk szálláshelyünkre, ahol csak Te és Családod tartózkodik, ezzel is biztosítva számotokra az egészséges környezetet, a tiszta levegőt, a természetközeli pihenést.

Kakaskukorékolásos, madárcsicsergős jó reggeleket kívánunk minálunk!

A KultúrÉlet Vendégháza-, Pajtája-, és Sátorhelye szálláshely Kétegyháza központjában, egy családi ház udvarán található.

A vendégház egy hangulatosan kialakított modern szoba, ami illeszkedik a falusi környezetbe, konyhával, étkezővel, külön wc-vel és tusolóval valamint a hozzátartozó nagy terasszal.

A pajta nyári időszakban igazi élményt nyújt mindazoknak, akik szívesen próbálnak ki valami újat, ismerkednek meg régi berendezési tárgyakkal használat közben, és különleges élményekre vágynak.

Az udvaron sátorozási lehetőséget is biztosítanak (saját sátrakban), azoknak a kedves vendégeiknek, akik szívesebben alszanak a szabad ég alatt.

Kétegyházáról könnyen megközelíthetők Békés megye legnagyobb városai, valamint Arad reptere, Erdély főbb nevezetességei. A Gyulai Vár, és Gyula város gyógyvize méltán országos hírű, de a parajdi sóbarlang élettani hatása is vitathatatlan.

Kétegyháza Nagyközség, Gyula és Békéscsaba vonzáskörzetében, számtalan turisztikai látványossággal, Andrássy-Almásy kastéllyal, Román Nemzetiségi Tájházzal, a település hagyományait bemutató Gyűjtemények Házával, és az országban is egyedülálló, a gödöllői mezőgazdasági gépgyűjteményhez tartozó múzeummal várja az idelátogatókat. A közeli Körös-Maros Nemzeti Park természetvédelmi területei kultúrtörténeti és tájképi értékkel bírnak, számos védett növényfaj még fennmaradt utolsó élőhelyei, vonuló-, és az ország más területein ritka fészkelő madarak figyelhetők meg.

A határ közelsége miatt, Erdélyi túrák megszervezéséhez is kiválóan alkalmas szálláshelyük.

Szolgáltatások: ingyenes internet; zárt parkoló; kert, udvar, felszerelt konyha, 24 órás recepció, TV a szobákban, konvektoros gáz fűtés.
Cím:
5741 Kétegyháza, Széchenyi utca 46.
Tel.: (30) 983 4068
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 32' 22.8" N, 21° 11' 10.7" E


Megközelítés:
Tömegközlekedéssel is érkezhetsz, busszal, vagy amennyiben vonattal, az állomáson fogadunk. Előzetes egyeztetés alapján.

Kiemelt elfogadó helyek: