Krivarics Nyaralóház - Csokonyavisonta

Csokonyavisontán a gyógyfürdő és a környékbeli falvak látogatása egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújt vendégeinknek. Nyaralóházunk 3 szobás, 2 fürdőszobás, nagy nappalis, tágas helyiségekből áll. Terasz és parkosított, nagy udvar is tartozik a házhoz.

Szállás  >   Üdülő, nyaraló
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Csokonyavisonta
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Krivarics Nyaralóház - Csokonyavisonta SZÉP Kártya
A csokonyavisontai gyógyfürdő vize mozgásszervi- és gerincbántalmakra, nőgyógyászati betegségekre egyaránt hatásos. A fürdőn a család minden tagja megtalálja a számára leginkább megfelelő medencét. A gyerekeknek kicsi és nagy csúszda is rendelkezésre áll.

A fürdőhöz közeli csendes utcában található kétszintes nyaralónk, mely kiválóan alkalmas nagyobb családok, baráti társaságok, gyógyulni, pihenni vágyó vendégeink részére.
A nyaralóban 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 2 WC, jól felszerelt konyha, nagy nappali található. A házhoz nagy terasz és parkosított udvar tartozik, grillezési és parkolási hellyel.
A környéken sok kirándulási lehetőség van. A Dráva folyó közelsége miatt vízi túrák, hajózás, kajakozás, egyéb túra lehetőségek várják az aktív pihenést kedvelőket.
Cím:
7555 Csokonyavisonta, Fürdő u. 39.
Tel.: (20) 418 4904
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 6' 13.5" N, 17° 26' 16.5" E


Megközelítés:
Budapestről az M7-es autópályán a Balatonig le lehet jönni, utána Marcalin keresztül Nagyatád felé, onnét még 25 km távolságot megtéve érünk Csokonyavisontára.
Pécs felől jőve Barcson keresztül, Nagyatád felé tudjuk elérni a települést.

Kiemelt elfogadó helyek: