Kopár Csárda - Pilisvörösvár

Erdőszéli kedvelt kiránduló hely tulajdonos által vitt minőségi konyhával, laktóz- és gluténmentes ételekkel. Őszi-téli időszakban csak asztalfoglalással érdemes érkezni, mivel csak hétvégenként és ünnepnapokon vagyunk nyitva. Kutyabarát hely. Kiváló rendezvényhelyszín (csapatépítés, esküvő stb.)

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Pilisvörösvár
Jellemzők: Magyaros ételek, Halételek, Nemzetközi konyha, Kerthelyiség-terasz, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Kopár Csárda - Pilisvörösvár SZÉP Kártya
Több, mint öt évtizede fennálló étterem. A la carte, nemzetközi és magyaros konyha határozza meg az étlapkínálatot, tk. gazdag levesajánlattal. Tavaszi-nyári szezonban százfős terasz és nyolcvan fő befogadására alkalmas belső tér áll rendelkezésre.

A ház kialakítására a szerves építészet jegyei illenek, azaz fa és kő dominál. Szívesen vállalunk nagyobb céges rendezvényeket is. Menü, kiszállítás, pizza nincs, csak elvitel és helyben fogyasztás lehetséges. Vasárnap és ünnepnapokon a dél (16 óráig) nagyon telített.
Cím:
2085 Pilisvörösvár, 10-es főút 23-as kilométerszelvény
Tel.: 20 9803 284
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 37' 9.8" N, 18° 54' 23.5" E


Megközelítés:
Éttermünk a 10-es főúton található, Pilisvörösvár és Piliscsaba között. A 800-as Volán-busz a ház előtt áll meg. Autóval Óbudáról kb. 20-25 perc alatt lehet kiérni. Vendégeinket hatalmas parkoló várja.

Kiemelt elfogadó helyek: