Két Korona Konferencia és Wellness Hotel - Balatonszárszó

"Két Korona, a kényeztető pihenés otthona!" Legyen részese Ön is a Balaton adta kikapcsolódási lehetőségeknek! Látogassanak el hozzánk, hogy a család minden tagja jól szórakozzon. Félpanziós ellátással, programokkal, korlátlan wellness használattal várjuk Önöket!

Szállás  >   Hotel****
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Balatonszárszó
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Két Korona Konferencia és Wellness Hotel - Balatonszárszó SZÉP Kártya
A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel a Balaton déli partján, a fővárostól mindössze egy órányi autóútra - Magyarország egyik legimpozánsabb természeti környezetében - helyezkedik el.

Családias szállodánk egész évben korlátlan wellness lehetőségekkel, felszerelt konferencia termekkel, kulináris élvezetekkel és szabadidős programok végeláthatatlan sorával garantálja a felhőtlen kikapcsolódást vendégei számára.

Az 55 szobával rendelkező szálloda minden kedves vendégét a „Nyugalom Szigete” adta életöröm, pihenés, vitalitás érzésével ajándékozza meg. Akár üzleti útját tölti Nálunk, akár kikapcsolódás céljából érkezik hozzánk, a kellemes atmoszféra, munkatársaink kedvessége és szakértelme, szolgáltatásaink színvonala és sokszínűsége Önt is el fogja varázsolni.

Legyen szó őszi pihenésről, téli kikapcsolódásról, tavaszi feltöltődésről, vagy nyaralásról a Két Korona Hotel a legjobb lehetőségekkel áll az Ön és Családja rendelkezésére. Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a „Nyugalom Szigetén”!
Cím:
8624 Balatonszárszó, Csárda utca 18-20.
Tel.: (84) 363 115
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 49' 53.9" N, 17° 50' 30.4" E


Megközelítés:
Budapest irányából az M7-esen érkezve: Az M7-es autópályán a 125-ös kilométernél található kijáratnál kell lekanyarodni a régi 7-es főútra, ott balra fordulni Balatonszárszó felé, majd az első utcánál (Csárda u.) kell jobbra fordulni.

Kiemelt elfogadó helyek: