Jankovich Kúria Wellness Hotel**** - Rácalmás

A hotelnek otthont adó XVIII. században épült nemesi Jankovich Kúria az ország szívében, Rácalmás ófalujának központjában található, ősfás parkban. Megközelíthető Budapestről autópályán 35 perc alatt, vagy hajóval a Dunán, mely a szállodától mindössze 200 m-re folyik.

Szállás  >   Hotel****
  >  Fejér  >  Rácalmás
Jellemzők: Wellness, Kastély / kúria, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Jankovich Kúria Wellness Hotel**** - Rácalmás SZÉP Kártya
A hotel szobái, lobbyja és közösségi terei egyedi belsőépítészettel, letisztult formavilággal és harmonikus színekkel várják vendégeinket, akik 23 superior, 25 deluxe szoba és egy apartman közül választhatnak. Mozgássérült vendégeink számára speciálisan kialakított, akadálymentesített szoba, a családoknak egybenyitható superior szoba-párok állnak rendelkezésre. A szálloda hangulatos étterme európai és koreai étel-különlegességekkel kínál páratlan kulináris élményt a hozzánk látogatóknak. Éttermünk két egybenyitható autentikus keleti teremmel is rendelkezik, ami kétszer tíz fős társaságnak nyújt hamisítatlan koreai hangulatot. 2012 tavaszán megnyílt, közel 500 m2-es Spa & Wellness szigetünk kínál teljes újjászületést a hozzánk látogatóknak. SPA és masszázs rituáléink – Választhat klasszikus gyógy- vagy hát- illetve fejmasszázst, teljes testkezelést, vagy csak talpmasszázst. A különlegesre vágyókat változatos spa-rituálékkal kényeztetjük, miközben a test és a lélek egyaránt újjászületik a csokoládé, az illóolajok utánozhatatlan erejétől. Szállodánkban újonnan bevezetett kezelések során, a Thalasso-terápiában élen járó THALION cég termékeit használjuk. Vendégeink mind a kezelések során, mind az otthoni ápolásra szánt termékek használatakor élvezhetik az óceán és az algák valamennyi jótékony hatását. Wellness Mozi – ahol a medence feletti falra vetítjük az egész világot, minden színével, örömével! Nem elég, hogy szép, elegáns és csuda jó, de a hangulat akár személyre is szabható! Levetíthetik cégük múltját, jövőjét, a családi fotóalbumot, vagy bármilyen hangulatképet, ami páratlan élményt nyújt a közös kikapcsolódáshoz. Szállodánktól a Duna-part gyalogszerrel mindössze két perc, így kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt: elmehetünk egy rövid esti sétára, de akár egy GPS-es szigeti kalandtúrára is.
Cím:
2459 Rácalmás, Jankovich Miklós köz 1.
Tel.: (25) 507 817
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 1' 32.4" N, 18° 56' 40.1" E


Megközelítés:
Autóval mindössze 30 perc Budapestről az M6-os autópályán vagy 6-os számú főúton. Rácalmáson belül táblák mutatják az irányt.

Kiemelt elfogadó helyek: