JákóHáz - Bakonyjákó

A Bakony szívében található ez a falusi jellegű vendégház, mely felszereltsége minden igényt kielégít. Kisgyermekes családoknak ideális nyaralóhely, ugyanis az erdő közelsége határtalan izgalmakkal várja a család apraját és nagyját. Bogrács, grill és kemence egyaránt várja a kikapcsolódni vágyókat.

Szállás  >  Bakonyjákó  >   Üdülő, nyaraló
Közép-Dunántúl   >  Veszprém
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
JákóHáz - Bakonyjákó SZÉP Kártya
Kisgyermekes családoknak ideális nyaralóhely. A pihenésen kívül a környéken hosszabb-rövidebb erdei útvonalakat lehet választani a túrázáshoz. Szabadtéri fürdés lehetőségét a Balaton közelsége teszi lehetővé.

Nagy közösségi helyisége és fedett terasza alkalmas kisebb, hangulatos céges rendezvények lebonyolítására. Lehetőség van grillezésre, bográcsban, kemencében való sütésre,főzésre. Kifejezetten kutyabarát és családbarát szálláshely vagyunk, ahol minden korosztály megtalálja a kikapcsolódást. Túravezetést és vadmegfigyelést előre egyeztetett időpontban szívesen vállalunk. A természet közelségét biztosítja az erdő szomszédsága és a ház udvarában elhelyezett vad- és madármegfigyelési pontok. Veszprém, Herend, Pápa és akár Tapolca közelsége biztosítja a kulturális és gasztro feltöltődést.

További programlehetőségekért lépjen velünk kapcsolatba. Az év egészén a rendelkezésükre állunk!

JákóHáz - Bakonyjákó SZÉP Kártya JákóHáz - Bakonyjákó SZÉP Kártya JákóHáz - Bakonyjákó SZÉP Kártya

Cím:
8581 Bakonyjákó, Arany J. u. 4.
Tel.: (70) 428 8563
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 13' 9.2" N, 17° 36' 34.3" E
Megközelítés:
Autóval történő megközelítése mind Pápa és Veszprém felől egyaránt könnyű. Vendégházunk az erdővel szomszédos, de ennek ellenére megközelítése zord időjárási körülmények közt is könnyű.