Hudi-Lak Vendégház - Háromhuta

2007 nyara óta várjuk a természetet, a túrázást, a friss hegyi levegőt, és a nyugodt falusi környezetet kedvelő vendégeinket. Szép, tiszta szobáink igényesen berendezettek. A családi és baráti összejöveteleket, valamint céges kirándulásokat szervezők kiváló helyszínre bukkanhatnak nálunk.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Háromhuta
Jellemzők: Családbarát, Akadálymentesített, Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hudi-Lak Vendégház - Háromhuta SZÉP Kártya
Vendégeink igényesen kialakított két- három- négyágyas, külön fürdőszobával, wc-vel, mosdóval, zuhanyzóval rendelkező szobáinkban ideális, konfortos pihenőhelyre találhatnak.

A teljesen felszerelt konyha és a hátsó udvarban kialakított bográcsozó-, szalonnasütő-, tűzrakó hely minden feltételt biztosít ahhoz, hogy vendégeink ételkészítés szempontjából önellátóak lehessenek.
Az étkezésekhez, kellemes, nyugodt környezetet kínál az első emeleti, tágas nappali-étkező, az első udvarra néző tornác vagy a ház előtt csordogáló patakhoz közeli filagória.

Szállóvendégeink számára igyekszünk zavartalan, szórakoztató, pihentető és aktív kikapcsolódási lehetőségeket is biztosítani.
Az év minden szakában csodálatos zempléni-, hegyaljai táj rendkívül gazdag kulturális, történelmi emlékekben, látnivalókban és ezen kívül számos sportolási, kikapcsolódási lehetőséget kínál.
A tokajhegyaljai tájegység ízletes borai különleges gasztronómiai élményt nyújtanak az ide látogatóknak.
Cím:
3936 Háromhuta, Kossuth u. 24.
Tel.: (20) 942 5506
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46,064429 N, 18,199761 E


Megközelítés:
A 37-es főútról Tolcsva felé kell lefordulni. Tolcsvát elhagyva Erdőhorvátin keresztül eljutunk Háromhutára (Óhuta-Középhuta-Újhuta).
Óhután a vadászkastély mellett jobbra, majd követni az utat egyenesen a Hudilakhoz, ami Újhután jobb kéz felől található.

Kiemelt elfogadó helyek: