Hotel residence Ózon**** Superior - Mátraháza

A hotel Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit. A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egyedülálló kékesi panorámával rendelkező, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el.

Szállás  >   Hotel****
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Mátraháza
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Akadálymentesített, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hotel residence Ózon**** Superior - Mátraháza SZÉP Kártya
HOTEL RESIDENCE**** superior ÓZON ÉLMÉNYEKBEN CSÚCSON VAGYUNK!

Magyarország legmagasabb pontján nem csak a gyönyörű környezetet, a szubalpin jellegű klímának köszönhető kristálytiszta levegőt élvezheti, hanem a kijelölt turistaútvonalak egyikén sétálva, a csúcstól mindössze 30 percre fekvő festői környezetben, a Kékes erdeinek ölelésében található a 79 szobás egyedi hangulatú szállodát. A Kékestetőre néző, lélegzetelállító panorámával rendelkező impozáns épület 3,2 hektáros ősfákkal borított területen változatos, sokszínű kikapcsolódási lehetőségekkel várja az ide érkezőket.

Öt szinten - szinte minden!
SZOBÁK: Pótágyazható standard szobák, saját pezsgőfürdővel felszerelt superior szobák és luxus lakosztályok.

MOUNTAIN SPA: Kétszintes, hatalmas üvegfelületének köszönhetően egyedülálló természetközeli élménnyel megajándékozó wellness részleg, különböző élményelemekkel felszerelt panorámás medencék, 5-féle szauna, gőzkabin, több mint 20-féle kényeztető masszázs és wellness kezelés.

BUSINESS: A céges rendezvények résztvevői számára kiemelkedő minőségű, igény szerint variálható méretű, és elrendezésű konferencia és rendezvény termek, korszerű technikai eszközök, változatos kávészünetek és számtalan szabadidős programlehetőség.

GASZTRO ÉLMÉNY: Az ételek legalább olyan varázslatosak, mint a környezet. Valóságos kulináris utazás pazar ételkülönlegességekkel, a hazai- és nemzetközi konyha ínyencségeivel. ... és ha már az élvezeteknél tartunk, a szállodában számos remek lehetőség kínálkozik a szabadidő igényes, aktív eltöltésére is.

SZABADIDŐ: A házon belül a borpincéhez szervesen kapcsolódó játékterem (bowling pálya, biliárd, csocsó, asztalitenisz, kártya és társasjáték sarok), pöttömöknek játszószoba, nagyobb gyerekeknek play station. A házból kilépve erdei sport-, és szabadidőpark, játszótér, 20 állomásos erdei akadálypálya, 9 lyukú minigolfpálya, salakos (ősztől-tavaszig fedett) teniszpálya, füves labdapálya, télen szánkó- és korcsolyapálya.
Cím:
3233 Mátraháza, 24. számú főút
Tel.: (37) 506 000
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 51' 20.2" N, 19° 58' 20.4" E


Megközelítés:
Autóval: M3 autópályán (Budapest vagy Debrecen irányból) Az M3-ason Budapest vagy Debrecen felől érkezve Gyöngyös nyugat kijáratnál kell elhagyni az autópályát. A kijárat után Gyöngyös városába érve, követni kell az útjelző táblán feltüntetett Mátrafüred feliratot. A városból kihajtva a 24-es úton haladunk tovább Mátrafüred felé. Mátrafüredet elhagyva, a hegyen felfelé visz tovább a 24-es út.

Kiemelt elfogadó helyek: