Hotel Panoráma - Balatongyörök

A Hotel Panoráma a Balaton északi partján, Balatongyörökön, a parthoz közel várja Önt és kedves családját. A szálloda melletti baba- és gyermekbarát strandra a belépőt minden esetben mi biztosítja. Remek kiindulási pont vagyunk, mivel a környéken számos nevezetesség található.

Szállás  >   Hotel***
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Balatongyörök
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hotel Panoráma - Balatongyörök SZÉP Kártya
Tágas, panorámás 2-3 ágyas, pótágyazható szállodai szobáink valamint két helyiségből álló családi szobáink párok, családok teljes kényelmét szolgálják. Aktív és passzív feltöltődést biztosító wellness és fitness részleggel állunk pihenni, ellazulni, gyógyulni, regenerálódni vágyó vendégeink rendelkezésére. Uszodánk és élményfürdőnk minden korosztály számára felüdülést, kikapcsolódást biztosít. Rendezvénytermeink tréningek, konferenciák, továbbképzések, esküvők lebonyolítását teszik lehetővé. Számos elrendezési, díszítési lehetőséget, technikai felszereltséget kihasználva különféle rendezvények valósíthatók meg igényes, szép környezetben. Éttermünkben egész nap változatos ételekkel, büfével, menüválasztékkel, snack bárral, bababarát szolgáltatásokkal várjuk Önöket.

A Hotel Panorámában számos szolgáltatás szolgálja a gyermekes családok kényelmét. Segítenek, hogy az otthontól távol is biztosított legyen minden, amire szüksége van a családnak. Igény esetén a szobába tudunk bekészíteni utazó- vagy rácsos ágyat matraccal és gyermekágyneművel, fürdető kádat, fellépőt és WC szűkítőt. Kis és nagyobb gyermekek részére található játszószoba és kültéri játszótér.

Jó idő esetén petanque pálya és pingpong várja a szabadban a gyermekeket és felnőtteket egyaránt. A Hotel Panorámában számos szolgáltatás szolgálja a gyermekes családok kényelmét. Segítenek, hogy az otthontól távol is biztosított legyen minden, amire szüksége van a családnak. Igény esetén a szobába tudunk bekészíteni utazó- vagy rácsos ágyat matraccal és gyermekágyneművel, fürdető kádat, fellépőt és WC szűkítőt. Kis és nagyobb gyermekek részére található játszószoba és kültéri játszótér.

Jó idő esetén petanque pálya és pingpong várja a szabadban a gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Szabadidős lehetőségek Sokszínű szabadidős elfoglaltságot biztosítunk a wellness és fitness szolgáltatásokon kívül is: játszószob, ping-pong, biliárd, csocsó, kerékpárkölcsönzési lehetőség, játszótér, petanque pálya.
Cím:
8313 Balatongyörök, Petőfi u. 5.
Tel.: (83) 349 524
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
02-12 - 12.31.
GPS:
46° 45' 16.8" N, 17° 21' 19.8" E


Megközelítés:
Autóval könnyen megközelíthető szállodánk.
Vasútállomás 300 méterre található a hoteltől.
Autóbuszmegálló 1 km, kérésre a szálloda busza rendelkezésre áll.

Kiemelt elfogadó helyek: