Hotel Kapitány**** Wellness - Sümeg

Középkori meghitt romantika. Egy történelmi vár hangulata. Két emeletnyi wellness mennyország. Lovagi lakomák, királyi felszolgálás. Élmények és az élet tökéletes pillanatai. Hotel Kapitány, Sümeg. Nálunk minden nap élmény vár!

Szállás  >   Hotel****
Nyugat-Dunántúl   >  Veszprém  >  Sümeg
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hotel Kapitány**** Wellness - Sümeg SZÉP Kártya
Sümegen, a több mint hét évszázada épült Sümegi Vár tövében fekszik a 2005-ben megnyílt Hotel Kapitány**** Wellness és Konferencia.
Itt a 4-csillagos minőség 5-csillagos kiszolgálással párosul. Vendégeink családias hangulatban élvezhetik különleges szolgáltatásainkat.

A történelmi környezetben épült szálloda keleti hangulatú fürdőjével, különleges wellness szolgáltatásaival, hagyományos és kímélő konyhájával, télen - nyáron gazdag programkínálatával a nyugalom és felüdülés luxusát kínálja. Az épületet körülölelő szép és nyugodt környezet a kiváló kikapcsolódási lehetőségek mellett segít visszarepülni az időben, a Vendégek betekintést nyerhetnek a középkor hangulatába.

A hotel 4-csillagos szobáinak kialakítása elegánsan tükrözi a hely szellemét. A legtöbb szoba balkonjáról közvetlenül a Sümegi Vár panorámájában gyönyörködhetnek Vendégeink, mely oltalmazón tornyosul az alatta elterülő város fölé.

A 154 db légkondicionált szobában, ill. lakosztályban telefon, internet csatlakozás, televízió áll rendelkezésre. A fürdőszobákban fürdőköpeny és hajszárító szolgálja Vendégeink kényelmét.

Szállodánk wellness & beauty részlegén úszómedence, wellness medencék, gyermek medencék, pezsgőfürdő, merülő medence, külső medencék, Szauna-szigetünkön infra szauna, finn szauna, szoft szauna és gőzkabin, illetve Techno Gym Fitness-terem (cardio és erősítő gépek) várja a pihenni vágyókat.
Ha lazítani szeretne, válasszon különleges fürdőink, masszázsaink, arc- és testkezeléseink közül, melyek garantáltan kielégítik esztétikai igényeit és érzelmi-lelki felfrissülést nyújtanak.
2011-es év újdonságaként 100 m2 élményelemekkel felszerelt pezsgőfürdővel, illetve csúszdás gyermekmedencével bővültünk.

Konferenciatermeinket a legmodernebb technikai eszközökkel szereltük fel, a 2011-ben megnyílt nagy Bálteremmel együtt mintegy 1000 fő befogadására alkalmasak.

Szervezze szállodánkba céges rendezvényét, és írjon verset a Várkisasszonyhoz, vagy mérje össze tudását alkalmazottaival, főnökeivel ügyességi játékunkon íjászkodásban, csatacsillag-csatabárd hajításban középkori csapatépítő tréningünk szerves részeként.
Cím:
8330 Sümeg, Tóth T. u. 19.
Tel.: (87) 550 166
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 59' 7.1" N, 17° 16' 54.7" E


Megközelítés:
Sümeg a Bakony délnyugati csücskében, a Keszthelyi-hegységet a Kisalfölddel és a Tapolcai medencével összekapcsolódó völgyben, a Balatontól 20 km-re, Budapesttől kb. 180km-re, Veszprém megyében fekszik. A város Sopront a Balatonnal összekötő 84-es sz. főútvonal mentén helyezkedik el.

Kiemelt elfogadó helyek: