Hőlégballon repülések a Balatonnál - Balaton Ballooning

Repüljön a Balaton Ballooning-gal és élvezze az ország egyik legszebb tájának felejthetetlen látványát madártávlatból! Az egyetlen hely, ahol a repülés során egyszerre láthatja a magasból a Balatont, a Hévízi-tavat, a Kis-Balaton mocsárvidékét, a Balaton-felvidék tanúhegyeit és Zala szelíd lankáit

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Cserszegtomaj
Jellemzők: Stresszoldás, Aktív pihenés, Szórakozás, Látnivaló
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
Hőlégballon repülések a Balatonnál - Balaton Ballooning - Cserszegtomaj SZÉP Kártya
Hatalmas élmény, világszínvonalú szolgáltatás, tripla biztonság! A Balaton Ballooning Kft az ország első professzionális és egyetlen nemzetközi hátterű hőlégballoncégeként több mint 30 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ballonozásban. Magyarországon 14. éve vagyunk jelen. Érdekeltségeink vannak még olasz és dubai ballonvállalkozásokban is.

Mit jelent a tripla biztonság?
1. Nem hobbipilótákkal dolgozunk: munkatársaink profi, főállású kereskedelmi pilóták, fejenként több ezer óra repülési tapasztalattal.
2. Nem másodkézből összevásárolt felszerelést, hanem a gyártóktól közvetlenül beszerzett új, világszínvonalú eszközöket használunk. Ballonkosarunk a legújabb és legmodernebb, itthon egyedülálló módon utas biztonsági övekkel felszerelt.
3. Nagy összegű, Európa egyik legnagyobb, kifejezetten légiközlekedési biztosítással foglalkozó német biztosítótársaságánál kötött biztosítással rendelkezünk.

Április 1. és október 31. között (időjárástól függően) naponta 18 személyes hőlégballonnal szállítunk utasokat, Keszthely környéki indulással. A sétarepüléseket többnyire este szervezzük, késő délután indulunk, napnyugta előtt landolunk. Hétvégéken igény szerint reggel is van repülés. A starthelyen több nyelvű biztonsági oktatás után utasaink megtekinthetik a ballon felfújását, majd a beszállást követően kb. 1 órát repülünk. 1000-1500 m magasságig emelkedünk . A ballon repülési iránya és a látótávolság az időjárási viszonyoktól függ. Landolás után a földi személyzet hűtött alkoholos és mentes pezsgőt, ásványvizet, gyermekeknek gyümölcslét szolgál fel. Egy kis ceremónia keretében névre szóló oklevelet kapnak az Utasok, majd a helyszínen történik a fizetés: készpénz, bankkártya, OTP vagy K&H SZÉP kártya. A repülésről HD minőségű videofelvétel készül, ami külön megvásárolható.

A kb. 3 órás program magába foglalja a helyi transzfereket (Keszthely 20 km-es körzetén belül).
Hőlégballon repülések a Balatonnál - Balaton Ballooning szolgáltatásai:
kb 1 órás hőlégballonos sétarepülés
magyar-angol légi idegenvezetés
névre szóló oklevél
pezsgős koccintás
hűtött ásványvíz
videó és fotó a programról
ingyenes transzfer 20 km-en belül
utasbiztosítás

Hőlégballon repülések a Balatonnál - Balaton Ballooning - Cserszegtomaj SZÉP Kártya Hőlégballon repülések a Balatonnál - Balaton Ballooning - Cserszegtomaj SZÉP Kártya Hőlégballon repülések a Balatonnál - Balaton Ballooning - Cserszegtomaj SZÉP Kártya Hőlégballon repülések a Balatonnál - Balaton Ballooning - Cserszegtomaj SZÉP Kártya Hőlégballon repülések a Balatonnál - Balaton Ballooning - Cserszegtomaj SZÉP Kártya Hőlégballon repülések a Balatonnál - Balaton Ballooning - Cserszegtomaj SZÉP Kártya Hőlégballon repülések a Balatonnál - Balaton Ballooning - Cserszegtomaj SZÉP Kártya Hőlégballon repülések a Balatonnál - Balaton Ballooning - Cserszegtomaj SZÉP Kártya Hőlégballon repülések a Balatonnál - Balaton Ballooning - Cserszegtomaj SZÉP Kártya Hőlégballon repülések a Balatonnál - Balaton Ballooning - Cserszegtomaj SZÉP Kártya Hőlégballon repülések a Balatonnál - Balaton Ballooning - Cserszegtomaj SZÉP Kártya

Cím:
8372 Cserszegtomaj, Fenyves u. 2.
Tel.: (20) 403 2667
Nyitvatartás:
04.01 - 10.31.
GPS:
46° 48' 20" N, 17° 13' 23.7" E
Megközelítés:
Autóval érkezőknek a találkozópont a hévízi MOL kút: https://goo.gl/maps/nevi4tGjpLsHEESBA
Keszthelyi és hévízi MÁV vagy Volán pályaudvarokról a transzfer oda-vissza ingyenes