Gidrán Major - Újlengyel

A Gidrán Major a természet nyugodt szigete, a Vendégeknek 4 fős - teljes felszereltséggel, két kétágyas szobából, önálló vizes blokkból, mini konyhából, pihenő teraszból álló - erdei bungalók várják, a bungalókban ingyenes wifi és televízió szolgáltatás, valamint egy szabadidőpark kialakított.

Szállás  >   Apartman
Budapest és környéke   >  Pest  >  Újlengyel
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Gidrán Major - Újlengyel SZÉP Kártya
A Gidrán Major, Újlengyelben - Magyarország közepén -, az M5 autópályáról kiválóan elérhető családi gazdaság, lovasfarm. Szállásainkban az Erdei bungalóinkban a természethez közel, teljes felszereltség mellett pihenhet, az erdőkben kirándulhat.

Szabadidő parkunk helyet adhat családi rendezvényeinek, de akár a Majorban élő lovakon kipróbálhatja az ember lóval való ősi kontaktusának élményét, lovagolhat, hintózhat...

További szolgáltatásunk a csapatépítés kiváló módja az erdei lézerharc vagy Lasergame melyet kialakított erdei pályán próbálhat ki!

További információ elérhetőségeinken: www.gidranmajor.hu Gidrán Major Booking és természetesen a közösség oldalakon is elérhetők vagyunk!

Várjuk Vendégeinket, kellemes időtöltést, jó szórakozást nálunk!
Cím:
2724 Újlengyel, Kőrösi út 2/a
Tel.: (20) 971 0258
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
03.01 - 10.31.
GPS:
47° 13' 12.1" N, 19° 27' 44.7" E


Megközelítés:
Budapest M0 elkerülő - M5 csomóponttól 30 km távolságra fekszik a Gidrán Major. Az M5 Dabas Kijárónál Albertirsa felé a 405 számú úton, majd befordulva Újlengyel zsáktelepülés irányába közlekedjen, ezt követően a Településre érve a Kossuth Lajos utcán végig érve haladjon 2,5 km-t követve a Gidrán major táblákat. A megérkezést követően a beléptető rendszerhez történő nyitáshoz, használj a foglalásakor megadott telefonszámra kapott sms-ben szereplő telefonszámot! Várjuk szeretettel!

Kiemelt elfogadó helyek: