Fish House - Nagyszentjános

Jó halat az étvágyhoz!!! Halételek guruló faházból fesztiválokon, rendezvényeken! A Fish House Kft hal ételeivel mindenekelőtt ösztönözni szeretnénk a hazai halfogyasztást és erősíteni a halkultúrát a magyar gasztronómiában. Érintés mentes fizetési lehetőség minden rendezvényen!!!

Vendéglátás  >   Egyéb vendéglátás
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Nagyszentjános
Jellemzők: Halételek
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Fish House - Nagyszentjános SZÉP Kártya
Hal ételek guruló faházból!!! Fesztiválokon, Rendezvényeken, Falunapokon, Sportnapokon az év bármely napján. Céges rendezvények étkeztetését is vállaljuk igény szerinti étlappal! Kérjen ajánlatot!

A Fish House Kft hal ételeivel mindenekelőtt ösztönözni szeretnénk a hazai halfogyasztást és erősíteni a halkultúrát a magyar gasztronómiában. A halfogyasztás évszázadok óta a magyar gasztronómia szerves része, ünnepnapjaink elengedhetetlen része.

A magyar halak nagyon finomak, és örvendetes, hogy az elmúlt tíz évben nőtt a hazai halfogyasztás.

Az egy főre jutó halfogyasztás elérte a 6,73 kg-ot, ami előtte 4kg/év volt. Az a cél, hogy ez a mennyiség 2023-ra egy kilogrammal növekedjen. A hal jótékony hatásai köztudottak, a gazdag halhús fogyasztása kihat a szív- és érrendszeri megbetegedések veszélyének csökkentésére.
Cím:
9072 Nagyszentjános, Radnóti Miklós u. 44.
Tel.: (20) 418 6434
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 42' 42.3" N, 17° 52' 0.9" E


Megközelítés:
Büfékocsinkkal, ételeinkkel leginkább fesztiválokon találkozhatnak: Budapesten Nyugat-Dunántúl, Siófok, stb.

Kiemelt elfogadó helyek: