Erzsébet Ház - Balatonföldvár

Ez a családias hangulatú, kétszintes apartmanház Balatonföldváron, a Balaton déli partjának egyik legszebb és legrendezettebb kisvárosában található. A város nyugati részében egy csendes, pihenés szempontjából is kiváló helyen fekszik. A 400 négyzetméteres udvaron zárt parkoló, medence, kerti grill található.

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Balatonföldvár
Jellemzők: Családbarát, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Erzsébet Ház - Balatonföldvár SZÉP Kártya
Apartman 1 (földszint): 2 szoba, társalkodó, max 5 fő részére teljes felszereléssel.

Apartman 2 (emeleti): 4 szoba, társalkodó, max 9 fő részére teljes felszereléssel.

Belső tér alsó apartman.
Ez az apartman az épület alsó szintjén található. Egy rendkívül tágas 100 négyzetméteres apartman, amely családias hangulatú és kellemesen berendezett és felszerelt, egy nagy nappali, konyha-étkező, két hálószoba, fürdőszoba, WC, terasz alkotják. A hálószobákban franciaágy van, a konyha teljesen felszerelt, tűzhely, mosogatógép, mikrohullámú sütő, kávéfőző, hűtőszekrény, evőeszközök, edények, tányérok, poharak és minden egyéb konyhai felszerelés áll a vendégek rendelkezésére. A nappaliban kábel Tv van, az épületben pedig vezeték nélküli internet szolgáltatás működik. A fürdőszobában fürdőkád, WC található.

Belső tér felső apartman
Ez az apartman az épület felső két szintjén helyezkedik el. Egy rendkívül tágas 100 négyzetméteres apartman, amely családias hangulatú és kellemesen berendezett és felszerelt. Az első szinten két franciaágyas hálószoba, nappali kábel Tv-vel, a konyha teljesen felszerelt, tűzhely, mosogatógép, mikrohullámú sütő, kávéfőző, hűtőszekrény, Tv, evőeszközök, edények, tányérok, poharak és minden egyéb konyhai felszerelés áll a vendégek rendelkezésére, valamint Wc és fürdőkádas fürdőszoba. Az emeleten két franciaágyas hálószoba és egy fürdő valamint WC található. Az épületben vezeték nélküli internet szolgáltatás működik.
Cím:
8623 Balatonföldvár, Erzsébet u. 12.
Tel.: (70) 335 2674
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 50' 48.1" N, 17° 52' 21.2" E


Megközelítés:
A 7 számú főútról lekanyarodva Balatonföldvár központjától 500m-re található.A vasútállomásról 900m távolságban nyugatra.

Kiemelt elfogadó helyek: