Erdei Kisház - Noszvaj

Képzelj el egy házat az erdő szélén, közvetlen tóra néző panorámával, ahol csend, nyugalom és béke honol. Telefon helyett madárcsicsergésre ébredsz, a reggeli kávédhoz pedig egy-két mókus is becsatlakozik. Az estéket töltheted egy jó könyv és egy pohár bor társaságában a függőágyban.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Noszvaj
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Erdei Kisház - Noszvaj SZÉP Kártya
Nyaralót keresel, ahol otthon érezheted magad?

Az Erdei Kisházat neked találtuk ki, mivel most épült, minden új és színvonalas. A konyhákban mindent megtalálsz. Az ágyak kényelmesek, közép-kemény IKEÁ-s matracokkal. A szobák egy része hűvös és sötét (földszint), a többi világos, és akár a napfelkeltét is nézheted az ágyadból.

A szobákban sok fogas és polc található, de ha egyszerre 4-5 eszközt kell töltened, az sem probléma???? A 40″-os UltraHD-s televíziónkon az összes adót nézheted HD-ben. Igen, az HBO-t is. A Kisházban találsz társasjátékokat, könyveket, sportfelszereléseket, bringát. Minden napozáshoz és kikapcsolódáshoz szükséges kellék is biztosított.
Cím:
3325 Noszvaj, Síkfőkút út 50.
Tel.: (20) 493 6268
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 56' 51.6" N, 20° 27' 54.1" E


Megközelítés:
A Waze segítségével, keresd a “Erdei Kisház Noszvaj”- t és kövesd az utasításokat!
Autóval: Az M3-as autópályáról mindkét irányból a Mezőkövesdi lejáraton át (Budapesttől csak két megyematrica szükséges, mert BAZ megyét nem kell megvenni) Szomolya felé a legjobb az út. De lehet még Bogács fele is jönni. Illetve egy Egri városnézés is útba ejthető.
A helyi állomásokra (busz és vonat) napi több járat is érkezik Debrecen, Füzesabony és Budapest irányából.

Kiemelt elfogadó helyek: