Ecostel - Budaörs

Hostel jellegű dolgozói szállás Budaörsön, nemcsak dolgozóknak! Szállónk hétköznap munkásszállóként működik, hétvégén pedig diákcsoportoknak, átutazóknak, kirándulóknak adunk ki szobát. Felújított, színvonalas, saját fürdőszobás szobák, közös konyha és ingyenes parkoló áll vendégeink rendelkezésére.

Szállás  >   Egyéb szállás
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budaörs
Jellemzők: Városlátogatás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ecostel - Budaörs SZÉP Kártya
Munkavállalói szállásunk Budaörsön, a Kamaraerdei úton várja vendégeit. Modern kialakításnak köszönhetően szállásunk egész területén szoba kártyás beléptetés működik, továbbá a szobákban is kártyás rendszer biztosítja az áramellátást.

Szobáink mindegyikéhez saját, privát fürdőszoba tartozik. További alapfelszereltsége a szobáknak: TV, ruhásszekrény, étkezőasztal, hűtő, mikrohullámú sütő. A szálláson rendelkezésre áll egy közös használatú konyha, valamint mosó, és szárító helyiség is. 24 órás recepciós szolgálat működik a szálláson, valamint vendégeink biztonságának érdekében kamerás megfigyelő rendszer működik a szálláson belül, és a zárt parkolóban is. Biztonságot tovább garantálja, hogy a szálló parkolójába, és az épületbe is csak szoba kártyával lehet bejutni.
szállás
Cím:
2040 Budaörs, Kamaraerdei út 11.
Tel.: (30) 356 4338
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
A szállás könnyen megközelíthető, + a közelben található az M0, M1, M7 csomópont. Közvetlenül a szállás előtti buszmegállóban áll meg a 87, 187, 287, és 940-es buszjáratok, továbbá 2 km-re található szállásunktól a Budaörsi vasútállomás. Tömegközlekedéssel, valamint autóval is elérhető a közelben (1,5km) bevásárló center (ruhabolt, hipermarket, barkácsbolt, stb.) A szálló vendégei díjmentesen vehetik igénybe a saját, zárt, kamerával megfigyelt parkolót.

Kiemelt elfogadó helyek: