Dióhéj Vendégház - Diósviszló

Szeretettel vár a 3 szobás, 8 személyes Dióhéj Vendégház dézsafürdővel, infraszaunával, szabadtéri grillel, bográccsal, kitűnően felszerelt konyhával és díjnyertes villányi borokkal egy gyönyörű vidéken! Szálláshelyünk állatbarát, óriási, zárt kerttel, ahol borkóstolókra is van lehetőség.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Diósviszló
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Dióhéj Vendégház - Diósviszló SZÉP Kártya
Szeretettel vár a 3 szobás, 8 személyes Dióhéj Vendégház dézsafürdővel, infraszaunával, szabadtéri grillel, bográccsal, kitűnően felszerelt konyhával és díjnyertes villányi borokkal egy gyönyörű vidéken!

Szálláshelyünk állatbarát, óriási, zárt kerttel. Egy több mint 40 négyzetméteres gyönyörű fedett terasz is vendégeink rendelkezésére áll.

Rengeteg a programlehetőség: néhány kilométerre található az Európa-szerte híres harkányi strand- és gyógyfürdő, Máriagyűd, Villány, a siklósi strand és vár, a Dráva, a különleges építészetéről híres Ormánság, az Ős-Dráva Látogatóközpont, Villány és Pécs is. Horgásztavak, számtalan biciklis és túraútvonal van a környéken, de privát borkóstolót is kérhettek nálunk. Töltődj fel családoddal, barátaiddal, kollégáiddal a villányi borvidék egyik legszebb részén! Kiváló cukrászdák, éttermek, számtalan program minden korosztálynak.
Cím:
7817 Diósviszló, Petőfi S. u. 84.
Tel.: (20) 450 2679
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Budapestről az M6-os autópályán, M60, majd 58. sz. út Drávaszabolcs felé. Vonattal menetrendszerinti járatokkal Pécsre, majd onnan autóbusszal Diósviszlóig.

Kiemelt elfogadó helyek: