Cool Cafe - Fonyód

Kávézó-bisztró Fonyód szívében. Érdemes már korán kezdeni nálunk a napot, széles választékú reggelijeink között mindenki megtalálhatja a számítását. De nem csak reggel érdemes betérni hozzánk! Balatoni borokkal, egy jó pizzára vagy salátára este is várunk benneteket!

Vendéglátás  >   Étterem
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Fonyód
Jellemzők: Kerthelyiség-terasz, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Cool Cafe - Fonyód SZÉP Kártya
2016-ban nyitotta meg kapuit a Cool Cafe. Családi vállalkozás, ami az egész milliőn érződik:kedves kiszolgálás, ízléses környezet, minőségi alapanyagok! Kávézó-bisztró Fonyód szívében. Érdemes már korán kezdeni nálunk a napot, széles választékú reggelijeink között mindenki megtalálhatja a számítását. De nem csak reggel érdemes betérni hozzánk! Balatoni borokkal, egy jó pizza vagy salátára este is várunk benneteket!

Egész évben nyitva vagyunk, mert nem csak nyáron csodás a Balaton! Télen egy jó forralt bor, vagy forró csokoládé társaságában a leghidegebb napok is megenyhülnek.
Cím:
8640 Fonyód, Ady E. u. 5.
Tel.: (85) 900 099
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 44' 57.4" N, 17° 33' 27.4" E


Megközelítés:
Fonyód Dísz tér. Pályaudvar és buszállomás az úttest túloldalán, parkoló a Hunyadi utcában (fizetős). A közelben megtalálható Spar, vagy piacról gyalogosan is könnyen és gyorsan megtalálhatók a vagyunk.

Kiemelt elfogadó helyek: