Charlie Panzió - Sé

A Charlie Panzió Vas megye egyik kedvelt szálláshelye. A 8 szobás szálló vendégei a hamisítatlan falusi turizmus keretein belül pihenhetik ki a hétköznapok fáradalmait. A panzió tökéletesen alkalmas több napos pihenésre, de akár búvóhelyként is megállja helyét.

Szállás  >   Panzió
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Sé
Jellemzők: Falusi turizmus, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Charlie Panzió - Sé SZÉP Kártya
Ha Ön is szeretne elbújni a rohanó világ zajai elől, egy kétbetűs megoldást javaslunk: SÉ. A Szombathely városától mindössze három perces autóútra elhelyezkedő vasi település tökéletes megoldást biztosít a vendégek számára, legyen szó akár egy hosszú utazás utáni pihenésről, vagy több napos tartózkodásról.

A település különleges múlttal rendelkezik, hiszen a históriás könyvek szerint már 6 000 esztendővel ezelőtt is lakhelyéül szolgált őseinknek.

Vas megye rengeteg látnivalót és élményt tartogat az idelátogatóknak, így 20-25 perces utazás után elérhető az ország két turisztikai fellegvára, Bükfürdő és Sárvár is, de az ökoturisták számára is jó hírrel szolgálunk, hiszen a Kőszegi hegység is szinte karnyújtásnyi távolságra van.

Töltődjön fel Ön is nálunk és élvezze az igazi magyaros vendéglátást! Panziónkban reggelis és félpanziós ellátás is igényelhető! Autóval érkező vendégeink részére privát - megfigyelt parkolót is tudunk biztosítani!
Cím:
9789 Sé, Kölcsey F. u 1.
Tel.: (94) 465 722
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 14' 35.8" N, 16° 32' 54.5" E


Megközelítés:
Szombathelytől mindössze két perce, az osztrák határtól pedig öt percnyire helyezkedik el, frekventált, mégis nyugodt helyen.

Kiemelt elfogadó helyek: