Castle Residence Hungary - Balatonföldvár

Szálláshelyünk 2 szinten, 5 db kétágyas és 4 db négyágyas, két hálószobás szobával vár. Az udvaron úszótó, szauna, sódézsa, napozó ágyak és bográcsolasi lehetőség. Legyen szó balatoni nyaralásról, kiszakadásról a hétköznapokból, családi ünneplésről, a Castle Residence mindezek remek helyszíne lehet.

Szállás  >   Egyéb szállás
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Balatonföldvár
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Castle Residence Hungary - Balatonföldvár SZÉP Kártya
Az épület földszintjén recepció, lobby, étkező, és egy klubszoba/különterem található. Az első emeleten erkélyes szobák, a másodikon pedig erkély nélküli klímás szobák állnak rendelkezésre. Minden lakóegység saját fürdőszobával rendelkezik. A pihenést hangulatos kertünk teszi igazán különleges élménnyé.

A háztól pár perc sétára több szupermarket, gyógyszertár, benzinkút és trafik is megtalálható. A város legnagyobb strandja is csupán 10 perc sétával elérhető. A szálláshely szobánként és egyben is foglalható.
Cím:
8625 Balatonföldvár, Berzsenyi Dániel utca 85.
Tel.: (70) 386 0330
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Budapestről akár egy óra alatt autópályán könnyen megközelíthető a város. A szálláshely a város keleti, üdülőövezeti részén, a Balatontól 300 m-re fekszik. A város legnagyobb strandja pedig csupán 10 perc sétával elérhető. A helyszínen kerékpárok kölcsönözhetőek.

Kiemelt elfogadó helyek: