Cafat pulledpork & bbq - Balatonakali

Egyedi smokerban készült bbq ételek, melyek mindeggyikét saját magunk készítjük és ettől lesznek egyediek. Gyere el és meglátod! Balatonakaliban a Strand területén találhattok meg, közvetlen a vízparton. Szezonban minden nap, szezonon kívül pedig hétvégenként vagyunk nyitva.

Vendéglátás  >   Büfé, ételbár
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonakali
Jellemzők: Speciális ételek, Pultos kiszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Cafat pulledpork & bbq - Balatonakali  SZÉP Kártya
Közvetlen a Balaton parton, streetfood jellegű ételekkel foglalkozunk. A tépett húsoktól egészen a churrosig sok mindent megtalálsz nálunk. Minden ételünket magunk készítjük, így egyedi és sehol máshol nem megtalálható. Gyere és élvezd a napsütést és a szuper ételeket!

Az ételeken kívül finom limonádét, üdítőt és söröket fogyaszthattok, de helyi borból és kézműves sörből is van választék. A húsos ételeken kívül a vegetáriánusokra is gondoltunk, így ők is találhatnak finomságokat nálunk. Várunk szeretettel mindenkit!
Cím:
8243 Balatonakali , Strand
Tel.: (70) 329 0744
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
Kövesd a Facebook oldalunkat
GPS:


Megközelítés:
A vasútállomástól és a buszállomástól 10 perces séta, autóval pedig a strandbejáratnál tudtok megállni, amit a 71-es útról lekanyarodva könnyen meg fogtok találni. Nyáron a szezonban belépőt kell venni, de 18 után már ingyenes a strand.

Kiemelt elfogadó helyek: