Bükk vendégház - Malyinka

Sok szeretettel várjuk vendégeinket a Bükki Nemzeti Park lábánál, a bánkúti síparadicsom tövében, csendes, nyugodt, jó levegőjű környezetben a Bükk vendégházban. A csodálatos tiszta levegőjű környezet nagyon sok turista kedvelt pihenőhelye. Keressen minket bátran!

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Malyinka
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Bükk vendégház - Malyinka SZÉP Kártya
Sok szeretettel várja vendégeit a Bükki Nemzeti Park lábánál, a bánkúti síparadicsom tövében, csendes, nyugodt, jó levegőjű környezetben a mályinkai Bükk Vendégház. A szálláshely 2018-ban lett felújítva, egy 4-ágyas és kettő 3-ágyas szobával rendelkezik. Mindkét szobához saját, zuhanyzós fürdőszoba tartozik, valamint egy közös, jól felszerelt konyha és egy tágas étkező. Az udvaron zárt parkolási lehetőséget tudunk biztosítani mind a motorral mind az autóval érkező vendégeink számára, ugyanakkor bőven van hely különböző labdajátékokhoz, vagy szabadtéri eseményekhez, sütéshez, főzéshez. Utóbbiakhoz eszközt és tűzifát is tudunk biztosítani. Ezenfelül a kertben található egy nagy alapterületű filagória is, ahol az időjárástól függetlenül lehet pingpongozással elütni az időt.

A helyi látnivalók - úgymint a falu református temploma, a fa harangláb, a Bán-patak, az I. és II. Világháború mályinkai hőseinek emlékműve, vagy a Milleniumi Park - megtekintése mellett a vendégház remek kiindulási pont a kirándulni vágyóknak. A településen áthalad az Országos Kéktúra Útvonal, de ezen túl is számos, a hegységben található látványosság is felkereshető néhány órás gyaloglással, jó részük pedig kerékpárral vagy autóval is elérhető. Ilyen a Vár-erdő, a Dédesi várrom, a Lázbérci-tó, az Odvas-kő barlang, a Hollókő-lápa, bánkúti Nagymező, vagy a szentléleki Pálos kolostorrom, de a fanatikusabb természetjárók is kedvüket találhatják a rengeteg úticélban.

A közelben található települések mind távolsági busszal mind pedig autóval rövid időn belül elérhetőek és remek egynapos programokat kínálnak az odalátógatók számára. Érdemes felkeresni Szilvásváradon a Szalajka-völgyet; Lillafüreden a nem rég átadott kalandparkot és libegőt, illetve a Palotaszállót és a Hámori-tavat; a 2018-ban felújított Diósgyőri várat; Miskolctapolcán a Barlangfürdőt; Bélapátfalván a Ciszterci kolostort vagy a felhagyott mészkőbányát - hogy csak néhány helyet említsünk.

NTAK: MA 20005383
Cím:
3645 Malyinka, Lillafüredi út 46.
Tel.: (30) 487 1681
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 9' 6" N, 20° 29' 50.8" E


Megközelítés:
A vendégház legkönnyebben autóval, autóbusszal és gyalogszerrel közelíthető meg. Az autóbusz megállóhely 100 méteren belül található. A kéktúra útvonal a vendégház előtt halad el.

Kiemelt elfogadó helyek: