Berger Pince és Vendégház - Császártöltés

Borkóstolás, pihenés, csönd, elvonulás, jaccuzzi. Ha ezeket keresed, nálunk a legjobb helyen vagy! Császártöltés fekvésének szépségét mi sem bizonyítja jobban, hogy 2016-ban az Origo szavazásán elnyerte Magyarország 2. legszebb fekvésű települése díját.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Császártöltés
Jellemzők: Wellness, Falusi turizmus
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Berger Pince és Vendégház - Császártöltés SZÉP Kártya
A szálláshely Császártöltés leghosszabb pincesorán, az 1200 méter hosszú és 180 pincéből álló Főkáptalan pincesoron található. A vendégházunk 5 szobával, összesen 15 főre biztosít szállás lehetőséget. Császártöltésen 5 pincesoron összesen 600 pincéje várja a turistákat, borkedvelő embereket.

A családi pincénk a legszebb fekvésű pincesoron található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a természetvédelmi terültként nyilvántartott Vörös mocsárra. A szálláson lehetőség van borkóstoló és borvacsora igénylésére. Boraink széles skáláján megtalálhatóak a könnyed, friss fehér és rose borok, valamint a mély, testes vörösborok, illetve néhány évjárat kimagasló muzeális bora.

2023-tól egy dézsa/jakuzzi-val bővültünk. Az év nagy részében: 04.01-12.31 között a hétvégi ár tartalmazza a használat árát. Minden egyéb esetben díjköteles és előzetes egyeztetés szükséges.
Cím:
6239 Császártöltés, Főkáptalan pincesor 276 hrsz
Tel.: (30) 229 0449
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Császártöltés az 54-es főúton Kecskemét és Baja között található. A szállás a főúttal párhuzamos utcában található. 500 méterre a falu központjától. Autóval könnyen megközelíthető. A buszközlekedés is jelentős főútvonal lévén.

Kiemelt elfogadó helyek: