Bél-kő Étterem & Pizzéria - Bélapátfalva

Ha szeretne csendes, családias környezetben eltölteni pár napot, vagy csak átutazóban jár felénk, térjen be hozzánk! Az étterem méretéből adódóan alkalmas nagyobb létszámú csoportok, baráti társaságok vagy rendezvény befogadására is. Szeretettel vár mindenkit a Bél-kő Étterem és Pizzéria csapata!

Vendéglátás  >   Étterem
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Bélapátfalva
Jellemzők: Házias ételek, Sütemények, Kerthelyiség-terasz, Heti menü, A la carte
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Bél-kő Étterem & Pizzéria - Bélapátfalva SZÉP Kártya
A Bél-kő Étterem és Pizzéria Bélapátfalva főutcáján található. Az étteremtől megcsodálhatjuk a Bélkő hegy vonulatát. A szomszédságában található több apartman, motel, panzió, ha valaki pár napot szeretne itt nyugodt környezetben eltölteni.

A vendégek részere saját parkoló, wifi elérhetőség áll a rendelkezésre. A konyha jellege magyaros, de az olasz pizza kedvelői is 25 fajta pizza közül választhatnak. Hétfőtől péntekig menü is megtalálható. Idei évtől kibővült a választék pizzával, gyrossal, valamint ezek menü változatával.

Az étterem méretét tekintve, alkalmas lakodalmak, konferenciák, osztálykirándulók fogadására. Előzetes egyeztetés alapján félpanziós étkeztetést is vállalunk.

Ha szeretne csendes, családias környezetben eltölteni pár napot, vagy csak átutazóban jár felénk, térjen be hozzánk! Szeretettel vár mindenkit a Bél-kő Étterem és Pizzéria csapata!
Cím:
3346 Bélapátfalva, IV. Béla út 5/a
Tel.: (70) 392 9722
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 3' 32.2" N, 20° 21' 11.7" E


Megközelítés:
Éttermünk a település központjában található. Közvetlen szomszédságában vasúti megállóhely, valamint 100 méteren belül több autóbusz megállóhely.

Kiemelt elfogadó helyek: