Beáta Vendégház - Bükkszentmárton

Szilvásváradhoz közeli önálló 4 szobás vendégházunkban 12 fő kényelmes elhelyezése biztosított. Bükkszentmárton egy aprócska kis község a Bélkőtől 6 km távolságra. Nálunk csak a madárdal ébreszti, őszi időszakban pedig a teraszról egy pohár bor mellett hallgathatja a szarvasbőgést.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Bükkszentmárton
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Beáta Vendégház - Bükkszentmárton SZÉP Kártya
Két darab négyágyas és két darab kétágyas szoba áll vendégein rendelkezésére. Az épület felső szintjén a szobák, nappali és fürdőszoba található, az alsó részben szintén van egy fürdőszoba, konyha és étkező. A zárt udvaron több autó elhelyezése ingyenesen biztosított. Kerti bútorok, szalonnasütő és bográcsozó hely, grillezési lehetőség, hinta szolgálja vendégeink kényelmét.

A hozzánk látogatóknak a környék hegyes-dombos terepei kiváló túrázási lehetőséget biztosítanak. A fürdés szerelmesei 25-30 km távolságban több gyógyfürdőt kereshetnek fel, pl Eger, Egerszalók, Demjén, Bogács, Mezőkövesd, Bükkszék.
Cím:
3346 Bükkszentmárton, Zrínyi Miklós út 16.
Tel.: (70) 933 4249
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 4' 18.7" N, 20° 19' 19.9" E


Megközelítés:
Tömegközlekedéssel Egerig vonattal vagy busszal lehet jönni, Egerből óránkét van hozzánk buszjárat. Autóval Egerből a 25-ös út irányában kell kijönni, majd követni a Szilvásvárad útjelzőt.

Kiemelt elfogadó helyek: