Bakonyi Kiscsillag Vendégház - Bakonybél

A Bakony-hegység legmagasabb csúcsai között, egy festői kis településen, Bakonybélben találhatjuk a Bakonyi Kiscsillag Vendégházat. Ideális hely megfáradt utazók és túrázók számára, hiszen ezen a nyugalmas, természetközeli szálláson minden megvan, ami a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz szükséges.

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Bakonybél
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Bakonyi Kiscsillag Vendégház - Bakonybél SZÉP Kártya
3 apartman (melyek 2, illetve 4 személyesek, mindegyik saját fürdőszobával, tévével és konyhasarokkal rendelkezik) és egy frissen felújított közös helyiség áll vendégeink rendelkezésére és persze a gyerekekről sem feledkeztünk meg. A hatalmas kertben saját játszóteret és egy kerti tűzrakóhelyet is találhatunk és persze rengeteg lehetőség van túrázni a környék lenyűgöző tájain is. A házban ingyenes WIFI, a kertben parkoló, fedett kiülő, napernyő, napozóágyak szolgálják vendégeink kényelmét. Rosszabb idő esetén a Pajtában (a vendégház fűthető közös konyhája) van lehetőség közös program (főzés, étkezés, társasjátékozás, TV nézés, beszélgetés) szervezésére. A 3 apartman külön-külön vagy az egész ház egyben is foglalható.

Miért érdemes hozzánk jönni? -> mert az 1000 éves Bakonybél az egyik legelbűvölőbb kiránduló gyöngyszeme hazánknak
-> mert a faluban olyan egyedi helyek találhatóak, mint a Szent Maurícius Monostor, a Pannon Csillagda vagy a Borostyán (Szent)-kút
-> mert számtalan túraútvonal – köztük az országos kék is – halad keresztül a falun
-> mert a közelben olyan nagyszerű helyeket fedezhess fel, mint a bakonyi Gyilkos-tó, a Kőris-hegy, az Odvas-kő, Likas-kő vagy éppen Pörgöl-barlang, a Kerteskői-szurdok, de ahhoz sem kell sokat menni, hogy megcsodálhasd a Zirci Arborétumot, a Cseszneki várat, az országban egyedülálló Cuha-szurdokot, a tési szélmalmokat, vagy éppen a Római-fürdőt…
-> mert a Kiscsillagban kényelmesen és nyugodt körülmények között pihenheted ki a kirándulás fáradalmait
-> mert ha nem tudsz vagy szeretnél elszakadni a munkától az egész házban elérhető WIFI-n keresztül eléred a nagyvilágot.

Ha párral, családdal vagy nagyobb társasággal kirándultok és egy igazán bájos, egyszerű és kényelmes szállást kerestek, akkor szívből ajánljuk a Bakonyi Kiscsillag Vendégházat. Mindhárom szolgáltató SZÉP kártyát elfogadjuk!
Cím:
8427 Bakonybél, Pápai u. 31.
Tel.: (20) 416 9911
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
04.01 - 12.31.
GPS:
47° 15' 18" N, 17° 43' 25.6" E


Megközelítés:
Autóval Budapest-Székesfehérvár-Veszprém-Zirc útvonalon vagy Pápa felől közelíthető meg, Budapestről közvetlen buszjárat van, vonattal Zircig lehet utazni, onnan helyi buszjárattal.

Kiemelt elfogadó helyek: