Árdai Vendégház - Terény

Egy Fay-inn hétvége után teljesen kicserélődsz! Vendégházunk a falu közepén, mégis nyugodt helyen található, mely ötvözi a régi stílust a mai kényelemmel. A helyi programlehetőségek széles skálája rengeteg élményt nyújt. Ezért teljesen pihenten és feltöltődve térsz haza tőlünk.

Szállás  >   Apartman
Észak-Magyarország   >  Nógrád  >  Terény
Jellemzők: Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Árdai Vendégház - Terény SZÉP Kártya
Budapesttől 80 km-re vár rád egy kis palóc ékszerdoboz: Terény. Ide álmodtuk meg családi vállalkozásunkat, a Fay-innt, melynek legfőbb célkitűzése, hogy minden szolgáltatásunk után azt érezd: „Ez fain volt!” (a helyiek így mondják, hogy nagyon jó). A környezet, a friss levegő, a csend, a táj teljesen kikapcsol. Nálunk mindent megtalálsz helyben: régi stílusú parasztház mai kényelemmel, ahol kipihenheted magadat.

Az Edvi-Illés Kávéház és Vendégasztal házias ételekkel, bőséges adagokkal és finom kávéval vár rád. Lehetőséged van a helyi termékek vásárlására is (lekvárok, szörpök szintén a Fay-inn kínálatából). Megtekintheted a Hunnia Csipkemúzeumot, mely egy izgalmas időutazásra hív, s emellett számos programmal, kirándulási lehetőséggel várunk Téged.
Cím:
2696 Terény, Arany János u. 52.
Tel.: (20) 242 9026
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 56' 47.2" N, 19° 26' 23.5" E


Megközelítés:
Autóval az M2-es felől a rádi leágazónál kell letérni, majd Acsán keresztül Szanda felé. haladni. Az M3-as felől a bagi letérés vezet Terény felé, szintén Acsán át. A 21-es főút felől a hollókői letérő vezet célba, hamisítatlan cserháti dombok és kanyarok között.

Busszal Balassagyarmaton keresztül, átszállással lehet Terénybe érkezni.

Kiemelt elfogadó helyek: