Alsópere Park Hotel és Panzió - Olaszfalu

Vadregényes erdei környezetben, a Kelet-Bakony erdő borította völgyében, Alsóperében várja Önöket meghitt, baráti hangulatú szállodánk, amely lehetőséget kínál a tökéletes kikapcsolódásra és a zavartalan pihenésre.

Szállás  >   Hotel**
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Olaszfalu
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Alsópere Park Hotel és Panzió - Olaszfalu SZÉP Kártya
Az aktív pihenést kedvelőknek ajánljuk a Kelet-Bakony egyedülálló természeti képződményeinek megtekintését, illetve az egyéb sportlehetőségeket: kerékpározás, túra szervezés, libegőzés. Wellness részlegünk svéd- és infraszaunával, gőzkabinnal áll vendégeink rendelkezésére. A parkban játszótér várja a legkisebbeket.

A gasztronómiai élményekről éttermünk gondoskodik, amely a magyar konyha jellegzetes ételei és helyi specialitások mellett a vadételek hívei számára is változatos ételsort kínál. Szabadtéri bográcsozásra, kemencében történő sütésre is lehetőség van a szálloda parkjában.

Barátságos, nyugodt környezetbe várjuk a mindennapok rohanásából menekülő, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket. A fizetés bankkártyával, hitelkártyával, SZÉP Kártyával (MKB, OTP, K&H) is lehetséges.
Cím:
8414 Olaszfalu, hrsz.:805.
Tel.: (30) 341 6036
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 14' 30" N, 17° 54' 41.4" E


Megközelítés:
A 82es főútról Olaszfalu irányába, Zirctől 12 kilóméterre található.

Kiemelt elfogadó helyek: