4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza

Több mint 300 féle aktív kikapcsolódási lehetőség, ízletes gasztronómia és tökéletes kényelem lélegzetelállító erdei környezetben. A hotel igazi top-élményt nyújt, hiszen 715 méter magasan helyezkedik el Mátraháza központjában. A háromszintes épület elbűvölő természeti környezetben található.

Szállás  >   Hotel***
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Mátraháza
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Aktív pihenés, Hegyvidéki
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya
A hajdani Telekom VIP üdülőből kialakított szállodát innovatív szemlélettel, ugyanakkor nagyon is táj- és természettudatos dizájnnal álmodtuk újjá.

A szállóvendégek minden nap a saját szobájuk ablakából csodálhatják meg a mátrai erdő vadjait, a napnyugtával előmerészkedő őzeket, szarvasokat.

A szállodában villámgyors wifi és 130 féle tévécsatorna található, de mégis azt reméljük a legnagyobb sikere a szobák mellé járó szarvasnéző távcsőnek lesz. Hiszen a természetfilmeket sugárzó csatornák helyett itt minden nap, élő adásban bontakozik ki az igazán vadregényes sztori, ami reklám nélkül, egész éjszaka megtekinthető a 4 ÉVSZAK Hegyihotel***-ben.

Vendégeink az egyedülálló erdőwellnesst is kipróbálhatják. A közvetlen erdőkapcsolattal rendelkező területen egy szabadtéri panoráma és zuhanyzót jakuzzit helyeztünk el, ahol a kényeztető wellness élményt megfűszerezi a friss hegyi levegő, az erdő minden évszakban varázslatos színei és a háborítatlan csend.

Az élményhotel kitűnő infrastrukturális adottságokkal rendelkezik. A Mátra szívében fekvő épület személyautóval és egyéb közlekedési eszközzel is jól megközelíthető, a közelben üzletek és posta is található.

Aki pedig a kikapcsolódás új dimenzióját szeretné élvezni, annak az „erdőfürdőt”, vagy másnéven az „erdőterápiát” ajánljuk. Az erdő az a hely, ahol mérhetetlen szabadságunk van, bármerre nézünk, a természet végérvényes nyugalma vesz körül. A japán Sinrin-joku kifejezés jelentése az erdei atmoszféra magunkba szívása, meditáció a fák között, amely során az ember igyekszik mind az öt érzékszervét
4 Évszak Hegyihotel*** szolgáltatásai:
Zárt-kamerával megfigyelt parkoló
LCD TV
wifi
széf
hajszárító
bőröndtartó
szarvasnéző távcső
konyha
grillező
bográcsozó
szalonnasütő bungaló
csocsó
pingpong
óriás jenga
X-box
szögbeverő
teke
30 féle társas játék
beltéri fitnesz
kültéri zuhanyzó
chill corner
petanque pálya
olvasó fészkek
több mint 30 féle társasjáték
minden emeleten közös konyha

4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya 4 Évszak Hegyihotel*** - Mátraháza SZÉP Kártya

Cím:
3233 Mátraháza, Pagoda utca 4.
Tel.: (20) 354 4444
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 52' 9.7" N, 19° 58' 41.3" E
Megközelítés:
24-es főút mellett