3 Sárkány Vendégház - Abda

Vendégházunk a Kisalföld központjában, Győrtől 6 km-re, a festői szépségű Rábca és Mosoni-Duna partján, tájvédelmi körzet szomszédságában található. Könnyen megközelíthető autóval, busszal és vonattal is egyaránt. Bankkártyát és SZÉP kártyát is elfogadunk!

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Abda
Jellemzők: Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
3 Sárkány Vendégház - Abda SZÉP Kártya
A Vendégház Abda központjában, az 1-es főútvonalon, frekventált helyen található. 4 igényesen berendezett 3-4-5 és 6 ágyas, fürdőszobás, minikonyhával, tévével és kábelcsatornával, Wi-Fi internetcsatlakozással felszerelt apartmannal rendelkezik.

A Vendégház udvarán zárt parkolási lehetőség van. Gyermekes családoknak kiválóan alkalmas.

Kerti parti lebonyolítására szolgál a kerti grill és bográcshely, ahol tetszés szerint főzőcskézhetnek a vendégek. Az udvaron fedett étkezési lehetőség van.
Cím:
9151 Abda, Bécsi út 19.
Tel.: (30) 650 1673
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 41' 35.4" N, 17° 33' 1.9" E


Megközelítés:
Magyarország fővárosától, Budapesttől 120 km-re a szigetköz bejáratánál, Győrtől 6 km-re az 1-es főúton Hegyeshalom felé található Abda. Vonattal és személyautóval is könnyen megközelíthető a falu.

Elérhető Sopron felől a 85-ös úton is, vagy az M1-es autópályán. Az autópályán érkezőknek Sopron - Mosonmagyaróvári kijáratnál célszerű letérni, majd Mosonmagyaróvár felé tartani a lenti térképszelvény szerint. Vasúton: a Budapest – Hegyeshalom – Rajka vonalon.

Kiemelt elfogadó helyek: