Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Zsóry fürdő hivatalosan is gyógyhely lett

Mezőkövesd a matyók fővárosa, emellett fürdőváros is. Az itt található nagy hírű Zsóry Gyógy- és Strandfürdő nemrég hivatalosan is megkapta a gyógyhely minősítést. A fürdőben MKB, K&H és OTP SZÉP Kártya mindhárom alszámlája használható belépőjegy vásárlásra.

Település: Mezőkövesd

Nagy megtiszteltetés érte a Mezőkövesden található Zsóry Gyógy- és Strandfürdőt. Hivatalosan is gyógyhely lett Mezőkövesd-Zsórifürdő üdülőterülete. Ez a kitűnő minősítés nem csak a fürdőkomplexumnak és a városnak előny. Az ide érkező fürdővendégek, turisták is profitálnak belőle.

A fürdő elfogadja az OTP, az MKB és a K&H által kibocsátott Széchenyi Pihenőkártyákat, ráadásul már bármelyik SZÉP Kártya alszámla keretét használhatják a kártyabirtokosok a fürdő belépőjegy vásárlásához.

A mezőkövesdi Zsóry fürdő 1968 óta rendelkezik hivatalosan is gyógyvíz minősítéssel, de már több mint 70 esztendeje fogadja a pihenni és gyógyulni vágyókat. A strandfürdőben élményelemek, hullámmedence, továbbá gyermekmedencék is várják a vízimádókat. A fürdőkomplexum fedett fürdője egész éves nyitva tartással fogadja vendégeit.

Zsóry fürdő hivatalosan is gyógyhely lett

A város számára is komoly jelentőséggel bír ez a megtisztelő minősítés. A matyó fővárosként is ismert Mezőkövesd természetesen sokféle kulturális és természeti értékkel, érdekes és izgalmas látnivalókkal teszi színesebbé az itt eltöltött időt. Amennyiben magunk szeretnénk felfedezni ezt a csodás várost, elektronikus idegenvezető készüléket lehet bérelni a szezonális információs irodában és az utazási irodában.

Amit mindenképpen érdemes felkeresni Mezőkövesden, az a Matyó Múzeum, az Üvegcsiszoló, a Tűzzománcos ház, a Mézeskalácsos, és a Népi Művészetek Háza és Táncpajta. Ezen felül természetesen még sok érdekes látnivaló kínál izgalmas programokat városszerte. A városnézés, fürdőzés fáradalmait a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatából foglalt szálláshelyeken is ki lehet pihenni.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: