Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Zalaegerszegi majális pálinkával és mangalicával

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre Zalaegerszeg és a Dunántúl egyik legnagyobb gasztronómiai és kulturális rendezvénye, a Pálinka és Mangalica Majális. 2014. április 30-május 4. között 5 napon át az ízeké, a kultúráé és a szórakozásé a főszerep.

Település: Zalaegerszeg
Időpont: 2014. április 30-május 4.

Valódi, hamisítatlan íz-orgiával találkozhatnak azok, akik felkeresik 2014. április 30. és május 4. között Zalaegerszegen a III. Pálinka és Mangalica Majális programjait. Ez a remek ingyenes gasztronómiai és kulturális fesztivál a Dunántúl egyik legnagyobb ilyen témájú rendezvénye. A programok között kicsik és nagyok is találnak kedvükre valót.

Az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mangalica Majálisra idén is több tízezer látogatót várnak a szervezők. A változatos és színvonalas műsorszámok között könnyzenei koncertek, Erős Emberek Versenye, sport és kulturális programok, főzőversenyek és kóstolók várják az érdeklődőket. A fergeteges hangulatú majálison a gyermekek szórakozásáról játszóházak, bohócműsor, vidámpark és tini diszkó is gondoskodik.

Zalaegerszegi majális pálinkával és mangalicával

Az ötnapos rendezvényt az elmúlt két esztendőben közel 40 ezren keresték fel, és idén is legalább ekkora látogatottságra készül a város. A szálláshelyeket érdemes mielőbb lefoglalni. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek Zalaegerszeg számos pontján kínálnak remek áron kényelmes szálláslehetőségeket. A III. Pálinka és Mangalica Majális öt napján a programoknak a Városi Spotcsarnok biztosít helyszínt. A Zala Pláza környékén az ide érkezőket látványos és ízekben gazdag események fogadják. Zalaegerszeg a fesztivál eseményei mellett rengeteg érdekes látnivalóval, valódi élményekkel várja vendégeit. A gasztrofesztivál programjai mellett a városi fürdő, az AquaCity Élménypark további kikapcsolódást kínál a család apraja és nagyja számára. Az Élményfürdőbe a SZÉP Kártya mindhárom alszámlájáról lehet belépőjegyet váltani.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: