Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Tárt kapukkal várja vendégeit Balatonszárszón a megújult Csenge Panzió

A Csenge Panzió megújult külsővel és belsővel, kibővült szolgáltatásokkal várja vendégeit. A megújulásnak köszönhetően nálunk a szezon kora tavasztól késő őszig tart. Szolgáltatásainkat vendégeink teljes körű kiszolgálásához alakítottuk.

Település: Balatonszárszó

Panziónk ideális helyszín családok, baráti társaságok és céges tréningek számára egyaránt. Az aktív pihenést választók számára kerékpárkölcsönző parkunk kínálata is rendelkezésre áll. A kisgyermekes családok biztonságos gyermekjátszóterünk és családbarát szobáink kényelmét élvezhetik. Szobáink akadálymentes használata is biztosított.

A Balatonszárszón található Csenge Panzió az Új Széchenyi Terv keretében újulhatott meg. A fejlesztés minden előnyét vendégeink élvezhetik. A szobák számának, ezáltal a férőhelyek bővítése mellett új szolgáltatások, ingyenes vezeték nélküli internet, hangulatos kávézó garantálja a tökéletes kikapcsolódást.

Szálláshelyünk nagy hangsúlyt fektet a környezet megóvására. Megújuló energiát használunk a korszerűsített fűtésrendszer működtetéséhez, mivel szobáink és a medence fűtéséhez a napenergia segítségét veszünk igénybe.

Tárt kapukkal várja vendégeit Balatonszárszón a megújult Csenge Panzió

A Csenge Panzió vadonatúj, hangulatos kávézója külső és belső terasszal, kávékülönlegességekkel, ízletes jégkrémekkel és csapolt sörrel kényezteti a nálunk pihenőket. A épület kialakításakor arra is törekedtünk, hogy kitűnő helyszínt teremtsünk munkahelyi tréningek, megbeszélések és tárgyalások megrendezéséhez is.

Akciós ajánlataink között a fiatalabb generáció is remek lehetőségeket vehet igénybe. Igény szerint szabadidős programok szervezését, bonyolítását is vállaljuk.

Fedezzék fel Önök is Balatonszárszó, és a Balaton környékének mesés hangulatát, és foglaljanak szálláshelyet a megújult Csenge Panzióban. Szálláshelyünk a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható, nálunk mindhárom alszámla igénybe vehető. Válasszák a színvonalas pihenést és az aktív kikapcsolódást a Balaton partjához közeli, csendes és hangulatos utcában álló panziónk által biztosított kényelemben!

Látogasson el Ön is a Csenge Panzióba!

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: