Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Programdömping az augusztus 20-i hosszú hétvégére

Érdekes programok és akciós csomagajánlatok várják az érdeklődőket az augusztus 20-ával záródó hosszú hétvégén. Történelmi fesztiválok, gasztrosétány és zenei programok, szálláshelyek és SZÉP Kártya elfogadóhelyek országszerte!

Az idei nyár remek idővel kényezteti a nyaralókat, pihenni vágyókat. Sokan keresik fel a hazai vízpartokat, a strandokat és fürdőket. A szolgáltatók országszerte akciós ajánlatokkal, kedvezményes üdülési lehetőségekkel és színes programokkal várják a vendégeiket.

Augusztus 20-a kapcsán is sokféle fesztivállal és rendezvénnyel készülnek a nagyobb városok és a kisebb települések egyaránt. Programok özöne várja az érdeklődőket az ország szinte minden pontján. Gasztronómiai és borfesztiválok, folklór és zenei programok mellett történelmi rendezvényekre is el lehet látogatni a hosszú hétvégén. Célszerű áttekinteni a szálláshelyek kínálatát is, mert az ünnepnek köszönhetően akciós üdülési ajánlatokkal, kedvezményekkel találkozhatunk.

Programdömping az augusztus 20-i hosszú hétvégére

Tapolcától Hajdúszoboszlóig, Pécstől Esztergomig, Szatmárcsekétől Hévízig, keresztül-kasul az országban, rengeteg lehetőség kínálkozik. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek is készülnek az ünnepi eseményre. Balatonfüred borhetekkel kedveskedik, míg ezen a hosszú hétvégén a nagy múltú, látványos és népszerű Debreceni Virágkarnevál is valódi élményeket kínál. Sok helyen Szent Istvánhoz kapcsolódó programokon lehet részt venni, és sok helyen lehet látni az augusztus 20-án már hagyományos tűzijátékot is.

Az utolsó nyári hónap még rengeteg lehetőséget tartogat a kikapcsolódásra. Frissítő wellness-hétvége, aktív pihenés és a változatos programok várják a családokat Magyarország számos pontján, a négynapos hétvégén is. Éljünk a remek lehetőségekkel!

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: