Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Pincejárás Márton-napkor Pannonhalmán

A Pannonhalmi Borvidéket bemutató Márton-napi Pincejárás ízletes borokat, hamisítatlan falusi ízeket és színes programokat ígér. A Győrből induló borjáratokra regisztrálva kényelmesen felfedezheti a legősibb borkultúrával rendelkező borvidék zamatos borait.

Település: Pannonhalma
Időpont: 2013. november 9-10.

Győrből indul, és Győrbe is ér vissza az a buszjárat, mely 2013. november 9-én és 10-én, naponta több alkalommal pincejárásra viszi a borkedvelőket. A Pannonhalmi Borvidék 9 neves borászatának nedűit lehet megkóstolni a Márton napi Pincejárás keretében. A két óránként induló buszjáratok pincéről pincére járnak, és viszik a látogatókat a borkóstolókra.

A pincejáratokra előzetes regisztráció szükséges, emellett természetesen autóval és egyéb közlekedési eszközzel is el lehet jutni a résztvevő pincészetekhez. Egyes helyeken a borok mellett szállás lehetőség is elérhető, emellett Győrben is számos helyen találhatunk SZÉP Kártya elfogadóhelyeket.

Pincejárás Márton-napkor Pannonhalmán

A Márton napi bor-promóciót színes kísérő programok és változatos falusi ízek teszik még izgalmasabbá. A borjárat a győri Hotel Famulustól indul, mely kedvezményes csomagajánlatokkal is készül erre a hétvégére. A szálloda is szerepel a SZÉP Kártya elfogadóhelyek között.

A Pincejárás remek programnak ígérkezik, melyet „jogosítványbarát” módon, jó hangulatban lehet eltölteni. A kedvezményes szálláshelyek, a kényelmes, minden állomást érintő buszos borjárat és a Pannonhalmi Borvidék hangulata, avagy a teremtett borvidék ízei tökéletes kikapcsolódást ígérnek az ide látogatók számára.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: