Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Országos gyógyfürdő lett a mórahalmi Szent Erzsébet

Mostantól SZÉP Kártya egyenlegből fürdőbe is lehet járni. A Szent Erzsébet Gyógyfürdő jó választás, a mórahalmi fürdő ugyanis országos jelentőségű gyógyfürdő kategóriába lépett elő.

Település: Mórahalom

A mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő már évtizedek óta biztosít ideális helyszínt a gyógyulni, pihenni vágyóknak. Az elmúlt években jelentős fejlesztések történtek a színvonal további emelésére. A 2004-es fejlesztéseknek köszönhetően a gyógyfürdő regionális szintű fürdővé lépett elő.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között is megtalálható fürdőkomplexumot 2010-ben bővítették tovább. Szaunavilág, több mint 3000 négyzetméteres fedett gyermekfürdő, és számos más szolgáltatás vált elérhetővé a fürdővendégek számára. Szolgáltatási köre és kapacitása is bővült a Magyar Fürdőszövetség által négycsillagos minősítéssel rendelkező komplexumnak.

A fürdő és a város vezetőségének legnagyobb elismerése, hogy 2013. nyarán az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőt az országos jelentőségű gyógyfürdők közé emelte.

Országos gyógyfürdő lett a mórahalmi Szent Erzsébet

A fürdő eddig is jelentősnek mondható forgalma tovább nőhet a jövőben. A SZÉP Kártya felhasználási körét bővítő legutóbbi módosítások lehetővé tették ugyanis, hogy a kártyabirtokosok bármelyik alszámla terhére vásárolhassanak fürdőbelépőt. A Szent Erzsébet Gyógyfürdő megtalálható az OTP és az MKB SZÉP Kártya elfogadóhelyek között. Az ilyen plasztikkal rendelkező vendégek számára a cafeteria keret remek lehetőségeket biztosíthat a fürdő belépőjegyének megvásárlására, a különböző szolgáltatások igénybe vételére.

Mórahalom mára már négy minősített gyógyvízzel rendelkezik. A városban szálláshelyek és vendéglátó egységek is várják a vendégeket. Érdemes hosszabb időt is eltölteni ebben a Szeged-közeli kis városkában. Kellemes, pihentető kikapcsolódást biztosít az ide érkezőknek.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: