Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Országos Étterem Hét idén októberben már harmadszor

Újra várja vendégeit az Országos Étterem Hét idén októberben. A programban részt vevő éttermek 3.300,- Ft-ért háromfogásos étkezési lehetőséggel várják az érdeklődőket. SZÉP Kártya elfogadóhelyek is találhatóak a jelentkező éttermek között.

Település: Országszerte
Időpont: 2013. október 14-20.

2013. október 14-20. között kerül megrendezésre az Országos Étterem Hét, mely már az első két alkalommal is nagy sikereket könyvelhetett el. Országszerte a legkisebb vendéglők, az éttermek, de akár az ötcsillagos kategóriájú nívós vendéglátóhelyek is 3.300,- Ft-ért kínálnak háromfogásos étkezést bárkinek. A vendégeknek előzetesen a DiningCity rendszerén keresztül kell asztalt foglalniuk.

A fővárosi és vidéki éttermek között SZÉP Kártya elfogadóhelyek is szerepelnek. A programban részt vevő vendéglátóhelyek száma már száznál is több. A háromfogásos menü kedvező ára elérhetővé teszi a vendégek számára a felső kategóriákba tartozó éttermeket is. Érdemes átböngészni a DiningCity honlapját, és online asztalfoglalással biztosítani a helyet egy hangulatos vacsorára.

Országos Étterem Hét idén októberben már harmadszor

A SZÉP Kártya vendéglátás alszámla kerete most különleges helyekre is eljuttathatja a kártyabirtokosokat. A cafeteriával nem rendelkezők számára is elérhetővé válnak a csúcskategóriás helyek mind Budapesten, mind vidéken. Olyan neves és népszerű vendéglátóhelyek is csatlakoztak az eseményhez, mint a Spoon hajó, a Szigetmonostoron található Rosinante Szálloda és Étterem, valamint a Balatonszemesen hódító Kistücsök Étterem. Emellett csárdák, kisebb bisztrók és pecsenyések is várják vendégeiket.

A rendezvénysorozat célja, hogy népszerűsítse az éttermi fogyasztást, valamint lehetőséget adjon az éttermek számára, hogy szélesebb körben bemutathassák ízletes étkeiket, divatos és választékos menüsoraikat. A vendéglátóhelyek célja, hogy törzsvendégeik körét új, igényes vendégekkel bővíthessék.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: