Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Oktoberfest a Kopaszi-gáton

2013. október 11-től a budapesti Kopaszi-gát ad otthont az Oktoberfest Sörfesztiválnak. Az ingyenes gasztronómiai és sörfesztiválon hazai és külföldi sörök, finom falatok és remek hangulat várható. Szállást a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatából is lehet foglalni.

Település: Budapest
Időpont: 2013. október 11-13.

A fővárosi Kopaszi-gát ad otthont a több mint száz féle sört felvonultató Oktoberfest Sörfesztiválnak. A sörünnep gasztronómiai és kulturális programokkal, ízletes söritalokkal, kézműves és gyermekprogramokkal várja az egész családot. A rendezvény ingyenesen látogatható.

Az elszántabbak sörivó versenyekre nevezhetnek, és bográcsban, sörrel készített ételekkel is lehet pályázni. Ízletes és különleges sörkoktélok, gasztronómiai standok teszik színessé az eseményt. A valódi magyar kézműves sörök és nemzetközi sörmanufaktúrák felvonultatják termékskálájukat, a sörök mellett pálinka és borteraszok lesznek.

Oktoberfest a Kopaszi-gáton

Az esemény ingyenes, akik messzebbről érkeznek, Budapest számos helyén találnak szállást a SZÉP Kártya elfogadóhelyek kínálatából. A fesztiválok idején az akciós szállásajánlatok széles választékából böngészhetnek a kártyabirtokosok.

Az Oktoberfest németországi hagyományai között mezőgazdasági vásár is szerepel – ezért a Kopaszi-gáton is találkozhatunk majd vásározókkal. A rendezvényre ingyenes buszjáratok viszik az érdeklődőket az Erzsébet térről.

A Kopaszi-gát tökéletes helyszín sportoláshoz, kikapcsolódáshoz – a fesztiváltól függetlenül is. A Lágymányosi Öbölben található közel tíz hektáros, füves terület kiváló helyet biztosít a piknikezéshez, tollasozáshoz. A környéken sportpályák, kenukikötő is található. A környék vendéglátó helyein a SZÉP Kártya vendéglátás alszámla is használható. A gát tömegközlekedéssel, autóval és kerékpárral is megközelíthető. Érdemes zsebre tenni a SZÉP Kártyát, ha a Lágymányosi öböl felé vesszük az irányt.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: