Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Maskarádé Debrecenben, szállás SZÉP Kártya keretből

2014. február 21-23. között jó hangulatú program várja az érdeklődőket Debrecenben a Maskarádé és pálinkafesztivál keretében. A télűző hétvége tökéletes időtöltést kínál az egész család számára. A SZÉP-Kártya elfogadóhelyek bőséges kínálatával a Cívisváros szinte minden pontján találkozhatunk.

Település: Debrecen
Időpont: 2014. február 21-23.

Debrecen az év bármely időszakában remek választás, legyen szó wellness hétvégéről, vagy egy jó hangulatú téltemető farsangi fesztiválról. A disznótorossal egybekötött pálinkafesztiválon komédiások és az utcaszínház művészei gondoskodnak az arra járók szórakoztatásáról. A maskarások felvonulását a Városházától a Kossuth térig kísérhetjük.

Látványosságokban nem lesz hiány. A vigasság egyik legkedveltebb része minden évben a két nagyúr, Konc király és Cibere vajda csatája. A tél elűzésének sikerét bebiztosítva, évről évre kiszebábot is égetnek. Tizenhárom alkalommal sikerrel jártak a maszkák, hisz a tavasz megérkezett.

Maskarádé Debrecenben, szállás SZÉP Kártya keretből

A hétvégére még biztosan lehet megfelelő szálláshelyet találni. Szállásköltségek fedezésére mindhárom SZÉP Kártya alszámla kerete felhasználható. Idén májusig a 2012-ben az utalványszámlára érkezett, és még el nem költött összegeket is igénybe lehet venni!

Debrecen a Maskarádé mellett rengeteg látnivalóval kedveskedik az ide érkező turistáknak. A Cívisváros idén először készül a toros pálinkafesztivállal, melynek a város főtere biztosít helyet. A maskarások mutatványai és az ízletes disznótoros ételek mellett az Aquaticum Élményfürdő színvonalas szolgáltatásai tehetik még izgalmasabbá a Debrecenben eltöltött időt. Keresse fel családjával Ön is nagy múltú városunkat, és használja ki a SzépKártya által biztosított lehetőségeket egész évben!

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: