Utazás
Szegfű Apartman - Hajdúszoboszló
A rovat támogatója:

Márton napi Libalakoma Hajdúszoboszlón

Márton napja alkalmából Hajdúszoboszlón immár harmadik alkalommal rendezik meg a III. Márton Napi Libalakomát. Ez a programokban gazdag gasztronómiai és kulturális esemény 2013. november 8-10. között várja az érdeklődőket a Szent István Parkban.

Település: Hajdúszoboszló
Időpont: 2013. november 08-10.

Hajdúszoboszló népszerű úti cél a fürdőzők között, hiszen gyógyfürdője több mint 40 féle kezeléssel várja a megújulni vágyókat. Az Aquapark tavasztól őszig, míg az Aqua-Palace az év bármely szakában kiváló szórakozási lehetőséget kínál az egész család számára. A város igazi helye a felüdülésnek.

A fürdőkomplexumok színvonalas szolgáltatásai mellett a vízmentes időtöltést kedvelők is megtalálják a számításaikat. November második hétvégéjén a gasztronómia rajongóit várja a III. Márton Napi Libalakoma. Új bor és libából készített ételspecialitások mellett zenei és táncos programok, gyermekprogramok, és jó hangulatú libaterelő verseny is várja az érdeklődőket.

Márton napi Libalakoma Hajdúszoboszlón

Erre a háromnapos programra a belépés díjtalan, célszerű azonban mielőbb szállást foglalni. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek Hajdúszoboszló számos pontján kínálják akciós szállásajánlataikat erre a hétvégére is. Apartmanok és vendégházak, gyógyszálló- és wellness hotel kedvezményes ajánlatai között böngészhetünk.

Érdemes ellátogatni a Libalakoma hétvégéjére, a hangulatról ugyanis többféle zenei irányzat neves képviselői gondoskodnak. A Márton napi Vigasság évzáró gasztronómiai programnak a Szent István Park biztosít ideális helyszínt. Ez a fesztivál idén is remek családi kikapcsolódást kínál.

További utazásos cikkeink:
Kiemelt SZÉP Kártya elfogadóhelyek: